Sayın forum üyeleri arkadaşlarım merhabalar 31 ekim tarihinde şüpheli bir ilişkim oldu kondomsuz olarak. İlişki öncesinde genital bölgemi jiletle traş ettiğim için ilişki sonrasında testiste yanma kuruma ve deri döküntüsü olmuştu fakat 1 gün sonra geçti. Birlikte olduğum kişi eskort falan değil, kendi halinde bir kızdı. Fakat benim içime bir kurt düştü. Öğrenci olduğumdan ve maddi durumum kısıtlı olduğundan dolayı devlet hastanesine gittim üroloji bölümüne. Doktora derdimi anlattım testislerimi falan kontrol etti sorun yok dedi. Sonra a-dan z-ye elisa testide dahil olmak üzere idrar kültürü falat bütün testleri verdi. ertesi gün sonuçlar geldiğinde negatifdi hiç bir sorun yok idi. Fakat şu son 2 haftadır çok sık idrara gidiyorum çok suda içiyorum.(su veya kahve içtim diyelim aradan yarım saat geçmeden idrara çıkıyorum.özellikle kahve içtikten sonra) Son bir haftadır ise vücudumun çoğu bölgesinde tıpkı sivri sinek ısırıkları gibi kırmızı kaparcıklar çıkmaya başladı ve ısırmış gibide kaşınıyor. Bu durum beni çok tedirgin yaptı bayağı bir endişeleniyorum. Yaşım daha 21. Yarın tekrar devlet hastanesine gidip elisa testi yaptırıcam. Lütfen bana yardımcı olun. Yarınki testten negatif alırsam içimi rahatlatabilir miyim?

Cevap ( 6 )

  1. Kralbenim35
    4 yıl önce

    Arkadaşlar 31 ekim değil 24 ekimde oldu bu şüpheli ilişkim düzeltmek istedim

  2. birsuphe1993
    4 yıl önce

    Benzer gunlerde ilsikiye girmisiz. Cok iyi de anliyorum seni.. yarin test yaptir, 90.gunde bir daha yaptir.

  3. Kralbenim35
    4 yıl önce

    Sizde ne çıktı peki hocam? Belirtileriniz nelerdi?

  4. OKAN CAN
    4 yıl önce

    Belirtilere aldanma ben 1 ay ishaldim idrar yanması 1 ay geçmedi düşündükçe stres sana oyun oynuyor git testini yaptır rahatla

  5. Kralbenim35
    4 yıl önce

    Cevaplarınız için teşekkür ediyorum biraz önce devlet hastanesine elisa testiyle beraber idrar kültürümüde verdim elisa yarın sabaha belli olur idrar kültürümde perşembe günü öğleden sonra belli olur umarım kötü bir şey çıkmaz.

  6. Kralbenim35
    4 yıl önce

    Evet dediğiniz gibi 40. Gün testinden negatif aldım yanında hepatitler de olmak üzere hepsi güzel çıktı. Sizce bu testten sonra konuyu komple kapatıp rahatlayabilir miyim?

Cevap yazmak için yapınız.