Arkadaslar supheli iliskiden 3 gun sonra penis akintisi olmustu ilac vs kullandim gecmedi sonra kendiliginden.duzelir gibi oldu geri akinti derken ilac kullaniyorum simdi bactrim die.ilac fakat suan supheli iliskiden 25 gun gecti benim peniste kasinti ve beyaz beyaz deri soyulmasi tarzi seyler var iyice kafayi yemeye basladim hiv vurusu peniste boyle etkileri olurmu baska.bir enfeksiyon kapmis olablrmym kafayi yiycem dusunmekten

Cevap ( 8 )

  1. Sergio
    4 yıl önce

    Kardeş önce sakin ol. Merak etme bende de oldu akıntı, 65.gün 90.gün neagtif aldim . İlişkinin türünü bilmiyorum kolay geçen bi virüs değil. Bakteriler çok çabuk geçiyor. Eğer paran varsa 3 gün daha sabret git özel bi lab a test ol. Eğer param yok diyorsan 45.günü bekle devlet hastanesine test ol. Negatif alacağını umuyorum.

  2. berkays7
    4 yıl önce

    Kardesim sakin olmayi cok istiyorum ama her dakika aklimda bu var hangi testi olayim p24 antijen diyorlar yeterli olur mu

  3. Kaçıncı günün

  4. Kaçıncı günün

  5. Mozgu
    4 yıl önce

    hiv bu kadar surede belirti vermez, doktorunuz tarafindan bel soguklugu (gnore) degerlendirilmeli ve antibiyotik tedavisine baslanmali, gecikmeden uzman bir doktorla gorusun.

  6. berkays7
    4 yıl önce

    25.gunum kardes gidiyorum doktor antiboyotik verip yolluyor ilgi 0 gercekten ne rezalet bu

  7. Sivaslı
    4 yıl önce

    Hic virusu penise vurmaz seninki bel soguklugu yasa digerleri olabilir hive takildiysan 1 ayin dolunca 4.nesil test ol devlet hastanesinde rahatla.

  8. berkays7
    4 yıl önce

    Sagol kardesim ilgin icin en yakin zamanda test olup 3 ay doluncada teyit ettircem

Cevap yazmak için yapınız.