Arkadaşlar az önce aynadan baktım koltuk altımda sivilce gibi bişey çıkmış. Ama ucu yok. Koltuk altının biraz altında. Kırmızı bişey. Sivilce değil ama eminim. Bu koltuk altı lenfleri yada kırmızı lekeler hakkında bilgim Yok yardımcı olur musunuz ?

Cevap ( 4 )

  1. Holydreamz32
    4 yıl önce

    Bendede var yillardir ben hic dikkat etmedim et beni kirmizida olabilir sivilcedir ucu cikmamisdir birsey olsaydi vucudunu etkileyecek kadar testlerin pozitif cikardi zaten nasil deli gibi 1 hafta atesler icinde yatip test olduysan negatifse demekki virsu yok gripsin gibi birsey anladinmi dostum senin iliskin kimleydi pozitif biriylemiydi?

  2. sıradanbirii
    4 yıl önce

    Kardeşim korumasız anal ilişki. Escort değildi. Bi sitede tanıştım evine gittim aklımda ne hiv vardı nede başka bir hastalık. Bilgim yoktu. İlişkiden iki hafta sonra grip oldum ağır grip. Gripken üç dört gece baya terledim. Hatta gündüzde baya terliyordum. Sonlara doğru öksürükle bitti hastalık. Ta 45. Güne gelene kadar aklımda bişey yoktu. İnternette okuyunca ben ne yaptım dedim. Karşımdaki kişinin hastalığı var mıydı yok muydu bilmiyorum. O kişiyi şimdi bulamamda.

  3. Holydreamz32
    4 yıl önce

    Senin testlerin cok saglam geri donme ihtimali yok donen gorulmemis bosuna butun gun arastiriyorsub soyleyeyim sonra benim gibi olacaksin

  4. sıradanbirii
    4 yıl önce

    Dostum yarın eğitim araştırmaya gidip 71. gün testini olup kapatacam inşallah. Dua et kardeşine. Konuyu kapatıcam yarın. Öyle bi yapıcam ki doktor zorlada olsa kapat demek zorunda kalacak. Ben yarın test olmaya değil doktordan kapat dediğini duymaya gidiyorum

Cevap yazmak için yapınız.