bugun ıtıbarıyle hıv pozitıf kesınleşti ilaç kullanımına yarın baslıyorum nelere dıkkat etmeylıyım cok bilgisizim ve endişeliyim

ilaç olarak hıvent ve tıvıcay verıldı yarın baslıyorum 1 ay ıksııını beraber ılk kez kullanıcam muhtemel yan etkı neyle baslar sızce panık yapmamak için bılmek ıstıyorumda
2 ay önce 474 okunma raskanılov01-34-35 Şikayet

Cevaplar

  1. Korku3737
    2 ay önce

    Hivveaids isimli diğer foruma gitseniz iyi olur. Orada pozitif bireyler var fakat burası fobik kaynıyor. Geçmiş olsun

  2. Bu kaçıncı rest
    2 ay önce

    Kardeşim tanıyı şüpheli ilişkiden kaç gün sonra aldın yardımcı olursan sevinirim

  3. hastamete
    2 ay önce

    birde hiç belirti yaşadınmı söylersen sana minnettar oluruz

  4. raskanılov01-34-35
    raskanılov01-34-35 | Soru sahibi
    2 ay önce

    bu kacıncı rest doktor hocaydı bayada bılgılıydı yanında asıstanıda vardı ben sifiliz gecırmısıtım 2 yıl once onun kontrolune geldım temızlendı cok sukuru ama hoca bagısıklıgımın dusutugunu farkettı hıc testı ıstedı combo test once sonrada pcr testı sonuc pozıtıf cıktı tabı ben şaşkınım sordum ne zamandır hıvım dıye hocaya baya olgun bılgılı bırı 5 sene gıbı gorunuyor dedı son 1 yada 1 buucuk senede aktf haldeymıs bulasıcı durumdaymıs ben hersenen duzenlı test yaptıran bırıyım ve gecen sene izmirde bır kurumda yaptırmısıtım sıfılız poztıf cıkmısıtı ama cok dusuk degerde bulasılıcıgını kaybetmıs haldeydı gene 3 tane penısılın daha basdılar amam HIV negatıf cıkmısıtı hocaya soyledım hoca 3 seneden fazla pencere donemı gecırıdıgımı soyledı asırı penısılın ıgnede yedım ama sifilizden dolayı aktıfleşememesinin nedenı buymus 2 bucuk seneden fazla bı rahat en guclu dozlardan bırı olan 1200 luk penısılın rahat 30 yakın yemısımdır popodan vırus zorunlu olarak saklanmıs oldugunu dusunuyor

  5. raskanılov01-34-35
    raskanılov01-34-35 | Soru sahibi
    2 ay önce

    hastamete dostum işin en garıp yanı hıc bır belırtı yaşamadım arkadaşlar enfeksıyon unıverıste hocasıydı bana dedı ates basdımı yada grıpler falan oldu mu dedı ben grıp asımı duzenlı olan ıyı beslenen bırıyım kondomlarımıda takıyorum son 3 senedır dzenlı ama bu sene kısın kar yagdıgında ıstanbulda avm de ve metroda 3 kez grıp bulastı hayatıda ılk kez 3 kez grıp ust uste oldum bu benı suphelendırmıstı ama gene ıyı besledıgım ıcın atlattım ve suan HIV olfdugum için baya şaşkınım hemde 5 senelık belırtı yok duzenlı spor yapan bırııyım ustelık

  6. chevo
    2 ay önce

    Mümkün değil doktorun 5 senedir virüs var diyorsa en en kötü geçen seneki sifiliz pozitif çıkan testinde hiv pozitifi şak diye verirler eline, doğruları yaz burada insanlar zaten fobik iyice kasma ortalığı, virüsü aldıktan hemen sonra, bağışıklığın kötü bile olsa en kötü 3 ay sonra pozitifi alırsın, ki sen gayet sağlıklıyım diyorsun 1 ayda pozitifini çıkardı, 4 nesil bir test olduysan hele hiçbir yan hastalıktan etkilenmez çapraz reaksiyon etkilemez, hikayeni tam anlat da milleti galeyana getirme

  7. raskanılov01-34-35
    raskanılov01-34-35 | Soru sahibi
    2 ay önce

    HIKAYEM DOGRUDUR YALAN ATICAK DEGILIM BU SAATTEN SONRA PROF TU HOCA AYRICA HERSENE 1 KEZ AİDS TESTI OLUYORUM BEN AMA NEDEN GECEN SENE POZİTIF CIKMADIGIMI SORDUGUMDA BANA BUNU SOYLEDI VIRUS ILACLA TEDAVIYE BASLADIGINDA KI BEN YOGUN BIR PENISILIN TEDAVISI YEDIM AGIRDI CUNKU SİFİLİSİM 3. DONEME GIRMISITI GEC FARKEDILMEDEN DLAYI AGIR VIR PENISILIN TEDAVISI GORDUM BUNDAN DOLAYI VIRUS AKTIF OLAMAMISITIR DEDI BUNDAN DOLAYI FARKEDILEMEMIS OLABILIR DEDI ANLADIN MI GUZEL KARDESIM BU BENIM HASTALIK DURUMUM BANA OZEL YASANAN BIR DURUM SIZDE NASIL OLUR BILEMEM SIFILISINI BENIM GIBI FARKETMEYIP 3. SEVIYESINE GETIREN VARSA ONUNDA HASTALIKLA SAAS HIKAYESINI DINLEMEYE HAZIRIM.

  8. raskanılov01-34-35
    raskanılov01-34-35 | Soru sahibi
    2 ay önce

    AYRICA GERCEKLER ACIDIR KIMSEYIDE PANIK ETMEK ICIN BURADA DEGILIM HALA HIV PZITIF OLMANIN ŞOKUNU YASIYORUM INTERNETTE BIR YIGIN BILGI VAR KAFAM IYICE KARİŞTİ ZATEN BU HASTALIKLA NASIL YASANACAGI KONUSUNDA MUMKUN MERTEBE HIV HASTALIKLA YASIYAN INSANLAR YAZARSA MEMNUN OLUCAM COCUK MUHABETLERIYLE UGRASAMAM INANKI

  9. Korku3737
    2 ay önce

    Burada bu hastalıkla yaşayan insanlar yerine fobikler var raskalnilov hocam. Hivveaids isimli sayfaya gidip, yeni tanı alanlar kısmına başlık açarsan orada tanı almış arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır. Ayrıca yeni tanı alanlar için bir rehber bile var.

  10. raskanılov01-34-35
    raskanılov01-34-35 | Soru sahibi
    2 ay önce

    TESSEKURLER DOSTUM

  11. raskanılov01-34-35
    raskanılov01-34-35 | Soru sahibi
    2 ay önce

    oo cok ıyı sayfayı yenı kesfedıyorum aynen burda bos konusmaların ıcınde bulunmak ıstemıyorum zaten tasınma modundayım gene bır yandan hastalıkla ılgılı bılgı almak bır yandanda noral hayatıma donmek ısıtıyorum bu konuda yardımcı olucak ınsanlar daha ıyı olucak bana sorular nasıl bulaştı turunde olmıcak ınsanlarla konusmak ıstıyorum

Cevap Yazmak İçin giriş yapmalısınız

Giriş Yap Üye Ol