Merhaba arkadaşlar.belki aramızda bilenler vardır yaklaşık 3 ay kadar önce Bolu’da bir grup seks partisine baskın yapıldı.bu partide 16 er kişisi 3 yabancı uyruklu kadınla beraber olmuştu ve kadınlardan 1 inin hiv pozitif olduğu anlaşıldı.tıbbi olarak verilen rakamlar var bulaşı riski için 1/100 1/1000 gibi orasını bilemeyiz ancak yukarıda yaşanan olayı baz alırsak sanıldığı gibi kolay bulaşan bir virüs değil diğer türlü olsa Bolu’dan başlar ve tüm memleketi esir alırdı bu illet.demem o ki korunun testinizi yaptırın panik olmayın.herşeyi hiv e yormayın kendinizi yıpratmayın.bende 1-2 gün burada benim gibi kendini boş yere yorduğunu düşündüğüm arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olup misyonumu tamamlayacağım.30 saniyelik bir paketleme işinden üşenip benim gibi 8 ay kendi kendinizi yemeyin.kondom şart.sevgiler ,hayırlı günler .

Cevap ( 9 )

  1. Yekteniya
    4 yıl önce

    korunmasız alıcı oral eşcinsel ilişkim oldu keşke korunsaydım prezervatif varken oral yapsaydım korunmak şart

  2. Piyango
    4 yıl önce

    Kardeş bence sen milleti zarflıyorsun.eşcinsel vatandaşlar gayet zeki ve bilinçli olurlar.senin sorun gibi soru sormazlar ya da şüpheye düşmezler.bilmiyorum yani günahınıda almak istemem ama biraz eğleniyorsun gibi geldi.

  3. Yekteniya
    4 yıl önce

    yemin ederim ilişkim bu yönde tek ve ilk ilişkim ve hiv olmaktan çok korkuyorum riskim beni korkutuyor

  4. Piyango
    4 yıl önce

    Kardeş sen eşcinsel olduğuna emin misin?bu kardeşler senin gibi akşamdan sabaha kalkıp ben eşcinselim hiv miyim demezler.önce vücutlarındaki değişikliği farkederler okurlar araştırırlar.ne bileyim sen tuhaf geldin biraz.Allah yardımcın olsun iyisindir inşallah ne diyeyim.

  5. Bilebilegittin
    4 yıl önce

    Dostum selam bende kondom yoktu partnerim seks isçisi escort da değil yeni tanıdığım birisiydi vajinal oral ve sürtünme yaptım boşaldım 17 27 32 ve 41 de test oldum hepsi 4. Nesil testler negatif 90 da tekrar yaptırsam değişme ihtimali var mı?

  6. Piyango
    4 yıl önce

    Kardeş seninki takıntı olmuş benim ki gibi.ama zamanımı test yaptırarak değil dişlerimi sıkarak geçirdim.rahat ol iyisin.

  7. tcyasar43
    4 yıl önce

    14 erkeğin akibeti belli değil haber varmı ?

  8. Piyango
    4 yıl önce

    Biraz bakındım internette pek bi haber yok sonraki gelişmelerle ilgili.ben çok fazla sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.bu konu tamamen piyango.

  9. Ankara0606
    4 yıl önce

    Profilime girip sordugum soruya bi göz atabilir misin?

Cevap yazmak için yapınız.