Arkadaslar bisey sormak istiyorum yalanci negatiflik pencere donemi en gec ne zamana kadar olur ne zamandan sonra negatif oldugunda kesin sonuc deriz (hiv,hepatit b_c sfiliz )

Cevap ( 9 )

  1. selciero
    5 yıl önce

    Hiv 90 gün , hepatitler 180 gün . Sifiliz hakkında bilgim yok ama onun süresi daha kısadır diye düşünüyorum

  2. Korku fobisi
    5 yıl önce

    Tesekkur ederim cevabin icin hergun bisey soruyorum ama sormadan icim rahat etmiyor

  3. selciero
    5 yıl önce

    Burdaki durumu en iyi olanlardan teki sen olmalısın :) çoğunun escortla korunmasız ilişkisi var . 28. Günde negatif almak için can atıyor . Senin 10 ay negatifin var ve yaptığın şey nişanlınla ufak sayılabilecek birşey . Aslında kafana takacak hiç bir derdin yok :) rahat ol

  4. Korku fobisi
    5 yıl önce

    Haklisin benim tek takildigim nokta 7 yil onceki suan nisanlimdan eminim bi hastaligi olmadigina 7 yil onceki yaptigim hata kafami kurcaliyor :( ya cok utanarak soruyorum ama bosalma tarzi bisey olmadan da virus kapma ihtimalin oluyor mu cunku oyle bisey olmadi oral tarzinda (ben cok abarttigimin farkindayim bu kadar millet daha ilk zamanlari diye bu kadar telas yapiyorlar belkide benim yazdiklarimi okuyup bana iclerinden sayiyorlardir bile ama su evlilik testlerini yaptirip negatif alip nikah gununu alana kadar rahatlayamicam :(

  5. Kaan1453
    5 yıl önce

    İyi günler sol yumurtalık ağrısı ve aynı zaman da sol bacak ağrısı sebebi ne olabilir ?

  6. selciero
    5 yıl önce

    Oralda risk zaten mimumda . Senin agzının içinde yara olması gerekiyor onunda hasta olması gerekiyor . Ayrıca boşalma olmadıysa risk daha da az . Zaten sana o ilişkiden hiv bulaşsa 7 yılda zayıflar imcecik kalırdın , aids aşamasına geçerdin . Ateşli hastalıklarda gına gelirdi. Hep b yada hep c bunların süresi 6 ay . 7 yıldan bahsediyoruz. Yalancı negatiflik söz konusu olamaz . Sifilizde ise genital bölgelerde agızda dudakta uçuklar çıkar devamlı . Ayrıca senin testin negatif zaten . Sonuç olarak bayramın keyfini çıkart :)

  7. Korku fobisi
    5 yıl önce

    Haklisin bayrami guzel gecirmem gerekiyor gecen.bayramda hiv testi olucaktim o zamanlar cok daha kotuydum bana surekli cevap verdigin icin cok tesekkur ederim valla biraz daha takintili olmaktan kurtardin beni eskisi kadar degilim en azindan konustuktan sonra bi sure hayatima guzel devam edebiliyorum tekrardan allah razi olsun senden :)

  8. selciero
    5 yıl önce

    Rica ederim istediğin zaman yaz , yardımcı olmaya çalısırım . Senin hikayenden hiç bir cinsel yolla bulaşan hastalık çıkmaz . Fazla zorlama şansını :)

  9. Korku fobisi
    5 yıl önce

    Haklisin ya boyle dusune dusune zaten yoksada kendim cikarticam pozitifi :)evlilik testlerimi yaptirdigimda sonuclari aldigimda sana hakliymissin yazicam kesin zaten :)

Cevap yazmak için yapınız.