SIZE 45 YUZDE YUZ DERDIM AMA MALESEF

Simdi bakiyorum. Adamlara belge koyuyorum hemde NCBI den adamlar israrla yok diyor. Size soylecegim gidin doktora bu platforma girmeyin. Birazdan bunlar kufur etmeye baslayacak iyi izleyin. Sunu unutmayin rehberi karga olanin burnu b*ktan cikmaz. Bu konu hakkinda doktora basvurun hatta ozel muayne olun size tavsiyem bu lablarada para kaptirmayin. Ben burda 45 kesin desem benden krali olmazdi yere goge sigmazdim. Ama yanilmayin internetiniz var cogunuz neyin dogru neyin yanlis olacagini artik kestirebilecek yastasiniz. Once doktorunuzun rehberligine sonra kendi rehberiniz olun. Hadi selametle

35
3535
8 yıl önce Genel Konular

Cevaplar

28 Cevap
#1
ka
kabus 8 yıl önce

kardeş 1 dk birçok yerde antikor oluşmamış ya da çok geç oluşmuş falan demişsin. bu vakaları antijen ile yakalmışlar demişsin. paylaştığın çoğu belgede antikor yok ama ya pcr la ya da antijenle hiv kanıtlanmış. benim anlamadığım pcr ve antijen-antikor testleri güvenilir olmuyor mu o zaman çünkü paylaştığın şeylerde hep ya p24 pozitif olmuş ya da pcr. yani bunlar bir şekilde tespit edilmiş doğru değil mi sence?

#2
Ba
Basimagelenler 8 yıl önce

Sana bir sey soyleyim adam 4 yilda hiv oldugunu ogreniyor. Baska bir bilgi yok bundan ne cikariyorsun. Ben burda 2002 2013 hiv grafigini paylastim daha gercekmis senin gercegine soksunlar amk piskopati

#3
Ba
Basimagelenler 8 yıl önce

45 gun sondur. Dunyanin heryerinde sadece turkiyede 1 yil ne de olsa turkiye hivde cag atlamis bir ulke volkan hocamiz hivi bulan adam. Ulan hivin tarihini arastirsan paris enstitusu cikar. Amk fransada 45.gun son neyin kafasini yasiyorsunuz

#4
Pa
Patlakcondom 8 yıl önce

Olm 4 sene kim kimi takip edebilir ya. Adama sanki hiv enfekde ettiler, 4 sene gozlem altinda tuttular. Ulan ben bu korkuyla yasarken 6. Ay civari gittim ukraynaya ( gunu birlik gittim hemde) iliski yasadim. Hiv testleri nezaman enfekte oldugunuda tam anlamiyla gosteremez cunku 1 senede bile aids asamasina gelen var.

#5
Ba
Basimagelenler 8 yıl önce

Iste bu takipsizlikleri belge diye sunan 3310 efendi. Hala cvp veremedi 45 den sonra 4.nesil donen varsa cikarsin

#6
Pa
Patlakcondom 8 yıl önce

Ayrica hivveaids forumunda bir haber paylasim vardi, bulmaya calisirim. 8 senelik evli bir kadin hiv cikiyor ve 8 senedir kocasindan baska kimseyle iliski yasamadigini soyluyor, en son iliskisini evlenmeden once yani 8 sene once yasadigini soyluyor, kocasi negatif. Uzmanlara inandirici gelmiyor. Buyuk ihtimal kocasini boynuzladi ve enfekte oldu. Ama kadin 8 sene once kaptigini iddaa ediyor. Tip bunu kadin yalan soyluyor kocasini boynuzladi diye kaydedemez. Ayrica bu hastalik heterosexuallerde cok gorulsede, bence es cinseller daha fazla ama insallar doktorlara es cinsel iliski yasadigini soylemiyor ve heterosexual olarak kayit altina aliniyor.

#7
Pa
Patlakcondom 8 yıl önce

Tekrar ilk yazdigim konuya gelirsek eger ben ikinci gittigimde kapsaydim bu hastaligi, ilk gittigimde kaptigimi soylerdim. Cunku ailem ve cevremdekiler test oldugumu, korktugumu biliyordu. Tekrar gittigimi duysalar belami sikerlerdi, o yuzden gunu birlik gittim zaten. Olan 21. Gun hiv duo nun guvenirligine olacakdi:)

#8
Ba
Basimagelenler 8 yıl önce

Birde agzinda sakiz olmus tipta 100de 100 yoktur. Tabi yoktur en kucugu apandisit ameliyatinda bile belge imzalatirlar olursen doktorun basina kalma diye. Hayalleri birakin gercekleri yasayin 45 gun 4. Nesil sondur

#9
35
3535 8 yıl önce

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Kliniği'ne 20 yaşında erkek hasta ateş, kusma, baş ağrısı, boğaz ağrısı ve halsizlik yakınmaları ile başvurmuştur. Hastanın öyküsünden eşcinsel olduğu ve hastane başvurusundan üç ay önce cinsel eşinin HIV pozitif olduğunu öğrendiği belirlenmiştir. Hastanın bir ay önce yapılan HIV serolojisi negatif olarak saptanmıştır. Hasta ileri tetkik ve akut HIV enfeksiyonu şüphesi ile yatırılmış ve bilgilendirilmiş onay alınmıştır. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Tıbbi Mikrobiyoloji Laboratuvarına gönderilen, diğer viral parametrelerin yanı sıra anti-HIV tetkiki istenen serum örneğinde, antijen-antikor saptayan iki farklı otomatize ticari EIA ile (Architect HIV Ag/Ab Combo Reagent Kit, Abbott, Almanya ve Vidas HIV Duo Quick, Biomerieux, Fransa) sinyal/eşik değerleri sınıra yakın tekrarlayan reaktivite elde edilmiştir. Elde edilen sinyal/eşik değerleri sırasıyla Architect ile 1.34 (pozitiflik sınırı 1); Vidas ile 0.33 (pozitiflik sınırı 0.25) olarak saptanmıştır. Yapılan HIV destekleme testinde (INNO-LIA HIV I/II Score, Innogenetics, Belçika) herhangi bir bant pozitifliği belirlenmemiştir. İki farklı EIA ile reaktiflik saptandığında erken dönem enfeksiyonu ekarte etmek için yapılan kantitatif HIV RNA (RealTime HIV-I Amplification Reagent Kit, Abbott, ABD) testinde sonuç 4.1 x 105 kopya/ml olarak tespit edilmiştir.

#10
35
3535 8 yıl önce

3. Ay once enfekte olmus. 2. Ay 4. Kusak negatif 1 ay sonra sinirda pozitif iyi geceler