Sizce Benim Sonucum değişir mi ?

Arkadaşlar : El ilr mastürbasyon yaparak masaj salonunda boşalma, 20.gün hiv suo ultra negatif, Lab. Sende yok test yapma der, Sizler ne dersiniz ?

Me
Medetyarabb
7 yıl önce Genel Konular

Cevaplar

6 Cevap
#1
Uz
Uzaklardanbiri 7 yıl önce

Bence sen buraya dalga geçmeye geldin. Sana şunu söylemek istiyorum. Teorik olarak penisinde açık yara varsa sana sakso çeken karının elinde de kanamalı yara varsa o zaman bulaş gerçekleşebilir. Gözün aydın! Değişir desem ne olacak değişmesem desem ne olacak. Sen kafayı yemişsin arkadaş! Sen hivden korkma. Bu paranoyak halinden kork! Git fobinle yaşamayı öğren. Hivden korkma! Korkularından kork!!!

#2
Me
Medetyarabb 7 yıl önce

Dalga geçmeye gelsiysem şerefsizim. Sadece korkumu paylaşıyorum.

#3
Di
Diego48 7 yıl önce

Korkunu paylasma bak farkindaysan bugun 2 kişi pozitif aldigini soyledi.Onlarinki bile birer imkansiz olasılıktan ibaret bize göre.Senin durumunun riski 0 elde var 0.Yok hiv falan yok sende.Ama acilen hemde en acilinden psikiyatra gitmeni oneriyoruz sana.Ve bi daha mumkunse bu sacma ve yersiz endişeni burda bizle paylasma.

#4
Me
Medetyarabb 7 yıl önce

Tamam Diego48

#5
OK
OKBLi 7 yıl önce

Yeter yeter yeter !

#6
ve
vesveseli 7 yıl önce

Arkadas pozitifte kondom latex mi? Umutyoka gelince ben inanmıyorum ha doğruysa da Allah yardimcısi olsun onun ve bizim