anti hiv kemiluminesans veya benzeri

Devlet hastanesinde şüpheli temasın 26. gününde bu “ anti hıv kemiluminesans veya benzeri “ adlı testi oldum negatif. Doktor 1 ay sonra tekrar gelebilirsin demişti gidemedim ve şuan 180. Gün(6ay) oldu kapatmam için o teste güvenmelimiyim yoksa daha test yaptırmama gerek varmı (26. Günde olduğum testten sonra bidaha test olmadım)

Cevap ( 4 )

  1. Hymenoptera
    2 hafta önce

    Doktor 1 ay derken 45. Gün ve sonrasını baz alarak söylemiş. Olduğun test 4.nesil ve günün itibariyle en az %95 ihtimalle güvenilir. Eğer ki ilişkin korunmalı yada oralsa konuyu kapatman gerekirdi şimdiye. Belirti yaşıyormusun yada yaşadın mı diye sormicam kesinlikle yaşamışsındır bu fobiye düşüpte belirti yaşamayan Yok.

  2. ff15pls
    2 hafta önce

    @Hymenoptera Özel hastaneyi aradım bi kaç gün önce sadece antikor baktıklarını söylediler testte 30 tl ymiş gidip olmayı düşünüyorum. 6. Aydayım testin sonuç güveninirliği nedir? Ve antikor bir zaman sonra yok olurmu çünkü 4-12 hafta test süreler hakkında diyorlar benim 24 hafta oldu?

  3. Hymenoptera
    2 hafta önce

    Antikor yok olması çok nadir ama olurda aids aşamasına girmen gerekiyor onuda her türlü anlardın zaten. 24. Hafta da her türlü kesin sonucu alırsın. Zaten 24. Hafta kanda p24 kalmaz. 3. Nesil bir testi geçelim 1. Nesil test bile sana kesin sonucu verir.

  4. Ahmetyasin
    2 hafta önce

    150. Gundeyim oral vericiyim. Urolojiye gidecegim. Not yazdim kagida onu versem olur mu yasim 20. Kiz arkadasimin benden once supheli iliskisi olmus yazdim. Olur mu?

Cevap yazmak için yapınız.