vajinal sıvının açık bir yaraya temasında bulaşma olması için ne gibi bir yara olması lazım? yüzeysel ufak çizikler mi yoksa baya kanayan derin yaralar mı?

Cevap ( 8 )

  1. espoir
    7 yıl önce

    ayh bende onu cok merak ediyorum işte

  2. Xdxd
    7 yıl önce

    Kardeşim şu ana kadar böyle bir hiv geçişi olmamış oluk oluk kan akması lazım bir vaka var şu ana kadar ondada adamın birisi sara krizine girmiş diğeride eliyle çenesini açmaya çalışmış adamın elini ısırıp kanatması sonucu hiv geçişi olmuş fakat hepatit b ve c en küçük çatlaktan kolayca geçer kardeşim aşıların varmı ve git bi test ol bence

  3. okan69
    7 yıl önce

    Benimde tahriş olmuştu. Kan akmıyordu. Ama kırmızılık vardı. Bu durumdan virus geçermi? Açık yaradan geçer deniliyor. Açık yara yani kanayan yaramı? Denmektedir isteniyor. Bu konuda bilgisi olan kardeşlerimiz yazabilirmi?

  4. Dertlidertli
    7 yıl önce

    kan olcak

  5. Hickimse1
    7 yıl önce

    öyle bulaşmaz yara dakikalar içinde kapanıyor zaten kanayan yara falan olması lazım ki onda bile dışa doğru kanadığı için zor geliyor bana

  6. okan69
    7 yıl önce

    Yara kızarıklık 2 günlüktü. 2 gün üzerinden geçmişti. Ama pişik gibi duruyordu.

  7. Hickimse1
    7 yıl önce

    Yok kardeşim öyle bulaş olmaz merak etme

  8. okan69
    7 yıl önce

    Teşekkür ediyorum. Beni düşündüren teksey kızın hivli olması. Bulaşması için benim bir yerimde yara olması onunda kan gelmesi ve bu yerlerin birleşmesini gerekiyor?

Cevap yazmak için yapınız.