Arkadaşlar eski yazdıklarınızı okudum ve hemen hemen aynı belirtileri yaşadığımızı fark ettim. İshal, ense borun sertliği, dışkıda sindirilmemiş besinler, şişkinlik , ayak tabanı şişmesi kas ağrıları, yorgunluk daha birçok şey. Bu arada söylemeyi unuttum benim ilişkimin üzerinden bir seneden fazla zaman geçti sonuncusu 12. ay olmak üzere defalarca Elisa testi yaptırdım. Ama hala belirtiler devam ediyor. Okan kardeşim check up yaptırdın galiba ne sonuç çıktı. Ve en son şeker çıktı bende demişsin. Doktor bu belirtileri şekere bağladı mı? Birumut dan haberin var mı o ne yaptı nasıl oldu ?

Cevap ( 6 )

  1. umutsuz
    7 yıl önce

    doğru pskyatriye 12 ay oldu diyosun bide ya kafayımı kırdın ne hivinden bahsediyosun mk

  2. yeni üye
    7 yıl önce

    Kardeşim psikiyatra gittim zaten hala antidepresan kullanıyorum.

  3. yeni üye
    7 yıl önce

    Ben unutmaya çalışıyorum ki bazen unutuyorum bu konuyu da ama belirtiler devam ederken unutmak zor.

  4. okan
    7 yıl önce

    Merhaba@ yeni üye ; oncelikle birumutla gorusemedim bir suredir ama sikayetlerinde azalma oldugundan bahsetmisti en son konusmamizda . Benim yasadigim belirtiler seninki de ayniysa paralellik tasiyor. Bende 5. ayimdayim cok sukur negatifim . Ama belirtilerim de azalma felan yok bnde check up yaptirma karari aldim . Sonuclarda insülin direnc testim cok yuksek , alerji testimde ayni sekilde yuksek doktor diyabet hastasi adayisin dedi . Ve 2 aylik diyet verdi sayet 2 ay sonra yapacagi teste sonuc ayni olursa ilac tedavisi uygulanicak . Sikayetlerimi anlattim kendisine kismi belirtiler ayni paralelik gosterebilir dedi hivle ama 6. ayda tekrarla dedi . Sonra inceledim seker hastaligi belirtilerini ayrintili bir sekilde yasadigim belirtilerin hemen hemen aynisi bu hastalikta mevcut tabi yine kafam da soru isaretleri oldu iliskiden once sonucta bu belirtiler yoktu . ve yapilan testte sekerin yuksek cikmasi kafami karistirdi belki stres belki yetersiz beslenme faktor sebebi

  5. okan
    7 yıl önce

    Ama 12 aylik bir zaman ve negatifsin bnce bir check up yaptir . hiv kesinlikle yok sende . check upta temizse pskiyatri destegine devam .

  6. yeni üye
    7 yıl önce

    Cevabın için sağol kardeşim dediğin gibi yapacam ben de. Yapacak bir şey yok chek up yapıp sonucuna göreceğiz artık.

Cevap yazmak için yapınız.