Arkadaşlar lutfen yardim edin be suan askerdeyim ve burda aşçılık yapiyom bundan 4 ay unce hastahaneyi saglik raporu almaya gittim ve kanimda 5.6 pozitif çıkti doğrulama testi için kan ankaraya gitti ve odoğrulama testinden negatif sonuç geldi 3ay sonra tekrar kan vermeye gittim yine burdaki devlet hastahanesinde pozitif çıktı dogrulama testi için yine ankaraya gitti ve yine ordan negatif sonuç geldi neyapacagimi bilmiyom doktorlar 6 ay sonra tekrar test istediler şimdi benim anlamadım ben pozitifmiyim yoksa negatifmiyim .?

Cevap ( 3 )

  1. Kenan
    7 yıl önce

    Valla bende birşey anlamadım böyle birşey nasıl oluyor

  2. benihatirla
    7 yıl önce

    dostum wb eski model ama hiv tanisinda hala altin standard olarak kabul ediliyor..eliza antikorlara bakarken bu test dogrudan hiv virusunu inceliyor.elizada yalanci pozitiflik mumkunken western blotta bu cok daha zordur kaldi ki sen 2 defa negatif almissin bundan..bu durumunun negatif old. gosteriyor. muhtemelen sende testinin poz. cikmasini saglayan bi durum var ama hiv olmadigi kesin. 6 ay sonra bakildiginda bu rahatsizligin gecmis olacak ve antikor miktarindaki degisiklige bakacaklar. bi kez daha poz. cikar ve wb yine negatif gelirse unut gitsin.. bir de pcr yapilirsa sana daha net bi fikir verecektir.devlet hastanesine gitsen aslinda asker olmasan hersey cok kolay ama..bi hocayla konussan hemen cozulur is..ama negatifsin onu soyleyim..

  3. mehmey
    7 yıl önce

    Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkūr ederim zaten son testdede titre değeri 5.16dan oran 4'de inmişti zaten son ilişkimede 2yil önce girmiştim indada korumali yalmiştim

Cevap yazmak için yapınız.