Arkadaslar boynumda hemen kulagin altinda ve onun biraz asagisinda damara yapisik sekilde gibi hem sagda hem solda pirinc buyuklugunde disaridan gorulemeyen toplam 4 adet sey var bunlari yeni kesfettim surekli biyerlerimi elledigim icin. Bunlar belirti midir dedigim gibi pirinc buyuklugunde ve disaridan hicbir kizariklik sislik bise yok. 55.gunde negatifim var hicbir belirtim yok sadece dokuna dokuna vucudumda yeni seyler kesfediyorum yardim edin lutfen

Cevap ( 6 )

  1. Patlakcondom
    7 yıl önce

    Ah kardeşim aynısı bendede var. Kasıkdada var napcaz bilmiyorum

  2. Muratak
    7 yıl önce

    Arkadas sende 55 negatif var 27 negatif alana kapat diyorsun. Burasi cok kotu bir site maalesef. Herkes birbirine yorumda kapat diyor kendisi kapatamiyor.

  3. 19951995
    7 yıl önce

    kardeşim ama senınkı antjen testı ve 27de antıjen

  4. 19951995
    7 yıl önce

    kesin gibi bişeydir

  5. Binpişman
    7 yıl önce

    Canım kardeşim kesinlikle rahat ol. O lenf nodülleri hep oradaydı zaten. Bak bu tür sıkıntılı durumlarda ağrı bile yapabilir, büyüdüğünü düşünürsün, sağ taraftaki soldakinden, sol taraftaki sağdakinden hafif büyük gelir falan filan. Oranı buranı kurcalamayı bırak. Negatifsin. Gönlün ferah olsun.

  6. Binpişman
    7 yıl önce

    Ha bu arada bu belirtiler (Delirtiler) konusunda uzmanımdır. Yıllar önce de geçtim bu yollardan. Olay şu şekilde, 21. gün combo ve alınan bir negatif ile sokakta göbek atmaca, sonra ara sıra olsa da ufaktan delirtiler, 3. ay sonunda alınan basit bir elisa negatifi ile hayata yeniden tutunmaca. 3. aydan sonra da delirti yaşayan artık psikoloğa gitmeli. Bunu bu şekilde düşünüp psikolojinizi yüksek tutun. Ne belirtiyi okursanız iki günde çıkıyor o belirti beyin yoluyla ama önemli olan test olmak, bunu unutmayın.

Cevap yazmak için yapınız.