Arkadaşlar merhaba, 8 gün önce biriyle birlikte oldum. Anal sekste korunduk. Ancak öpüştük ve çok az da oral seks yaptık. Ağzımda hafif precum denen sıvının tadını aldım. Çok da az olsa dişetimde kanama hissettim. Bulaşma ihtimali ne kadardır? Bir de HIV Duo testi için 14 gün yeterli, RNA Pcr için de 10 gün diyorlar ne dersiniz?

Cevap ( 15 )

  1. Suphe34
    7 yıl önce

    Oralda az da olsa ihtimal var. Suphe icindeysen 21.gunden sonra hiv duo ultra yaptir.

  2. Romeo34
    7 yıl önce

    Birlikte olduğun travestimiydi?

  3. Tktk
    7 yıl önce

    Narian bn 18.gunde pcr yaptirdim iyi bir lab.ta negatif aldim cok sukur..ondan snra kafam cok karisti yazilanlari okuyarak..lab.aradim baska test yaptirmam istiyorum diye combo filan..samimi olduk ordaki kisiyle bana dedigi parani baska yerde harca pcr olduktan snra konuyu kpt..dr.lada grstum o da ayni seyi soyledi pcr olduysan baska teste gerek yok dedi..lab.taki arkadasta 9 senelik is tecrubeme ve seminerlerdeki katilimlarima dayanarak pcr testinden donen vaka yok dedi...pahali bir test ama insanin icini rahatlatiyor...bir kac lab.daha aradim tel.bna combo dediler yapalim diye bnde pcr testini sordum aldigim cvp diger testlere gore daha gelismis ve daha guvenilir dediler...bayramdan snra diger cinsel hastaliklarin testini yaptirip konuyu kapatacam ins.

  4. narian
    7 yıl önce

    Travesti değildi. Ben gayim. Bir erkekti. PCR testini 10. günde yaptırabileceğim söyleniyor yaptırayım mı bir de sonuçlar için ne kadar beklemem gerekiyor?

  5. Tktk
    7 yıl önce

    Yaptiracagin lab.gore degisiyor..bn yaptirdigim lab.carsamba pcr calisiyordu..engec pzartesi kan vermeniz gerekli dediler..carsamba aksam 17:30 gibi sonuc cikti..

  6. Tktk
    7 yıl önce

    Yaptirip yaptirmamak tamamen size kalmis bisey...bn hiv olayini kafamdan atmak istiyorum hangi testi yaptirmam gerekli diye sordum pcr dediler..

  7. narian
    7 yıl önce

    Cevaplarınız çok yardımcı oluyor teşekkür ederim. Ben de pcr yaptıracağım ama aradığım laboratuvar 8. günden itibaren yaptırabiliyorsunuz dedi. 8. gün çok mu erken sizce? Ben 10. günde gitmek istiyorum ama sonuçlar sonraya kalır dediler o yüzden 9. gün gideceğim ama kararsız kalıyorum ya sonuçlar doğru olmazsa diye

  8. Tktk
    7 yıl önce

    Bn biraz bekleyip 18.gunde gittim...cok kararsizdim combo mu yaptirsam pcr mi...bu surede aramadigim lab.kalmadi diye bilirim...bu kdr arastirma ve konusmalardan cikardivim sonuc

  9. Tktk
    7 yıl önce

    Pcr testi olmak daha guvenilir ve duyarli oldugu...fiyat olarak pahali bir test...tabi en onemlisi iyi bir lab.

  10. narian
    7 yıl önce

    Önerebileceğiniz bir labarotuvar var mı

  11. Tktk
    7 yıl önce

    Bn. gelisim lab.ta oldum..poziitif yasam dernegi aradigimda gayet kaliteli bir lab.dediler..

  12. Tktk
    7 yıl önce

    test ucretide pcr 590 tl verdim..

  13. narian
    7 yıl önce

    Ben de gelişime gideceğim tek sıkıntım bana 7. günden itibaren bakabiliriz dediler bu da bana çok mu acaba erken diye korku veriyor sanki yalancı negatif çıkarsa diye korkuyorum

  14. Tktk
    7 yıl önce

    Ozm biraz daha beklemeni oneririm bnde cok kararsiz kalmistim...18.gunde gittim sonuc negatif geldi..snra bu combolara kafayi taktim 21.gun ve snrasi kesinlikle gerek olmadigini soylediler..

  15. Tktk
    7 yıl önce

    Zaten bugun gitmessen 8 gun snra kan vermeye gidersin..zmnda biraz daha uzamis olur..seninde zaten 8 gun onceymis..ama bayram geliyor onuda sor bnce...tel.ara lab.

Cevap yazmak için yapınız.