Cevap ( 7 )

  1. snowbros
    7 yıl önce

    Hiv duo ultra antijen konusunda diger combolardan daha hassas onun icin 14. gunden sonra oneriyor bir kisim. Ama senin combo da onemli bir sonuc vermis ilerisi icin ;) 90da kapat.

  2. mağdur
    7 yıl önce

    Snowbros sende olmazsan olecem ha tesekkur ederim 31 gunde tekrar bi test yaptircam insallah degismez bugun 28 gun cogu sitede hiv duo ultra senin dedigin gibi 14 gunden sonra cvp alirsin combo testlerdede 21-28 gunde diyor bende ona nazaran 24 te yaptirdim simdi dusunuyorum iste erkenmi yaptirdim diye sence 31.gunde bi degisiklik olurmu

  3. snowbros
    7 yıl önce

    Antijen 14 gunden sonra cilginca salgilanir ama 28. gunde zirveye ulasir onun icindir ki 28 gun ve sonrasi onerilir. Degismez rahat ol belirli zamanlarda teyit ettir.

  4. snowbros
    7 yıl önce

    Hiv pozitif alanlarin yuzde 50 si 1 ayda antikor testiyle sonucu eline alir. 1. ay yapilan antikor testi yetersiz ama ileriye isik tutabilir. Yanina bir de antijen eklenirse testin 30-31 gun yapilan test kesine yakin sonuc verir. Bircok uzmana laboratuara gore kesin.

  5. snowbros
    7 yıl önce

    Ingiltere de 4 .hafta testi onerilir kesin olarak gorulur ama testten sonraki bir donemde yuksek ates bas agrisi gece terlemesi genel bir dokuntu gorulurse 8. hafta testin tekrari istenir ve konu kapatilir.

  6. snowbros
    7 yıl önce

    Tabi bahsettigim combo test icin.

  7. mağdur
    7 yıl önce

    Daha once dedimya doktor bana sonucumu verirken gozun aydin biseyin yok dedi su zaman bu zaman tekrar yap demedi hemde ozel hastanedeki doktordu ne bilim kafam karisti snowbros senin cvplarin icimi rahatlatti bi nebze ama biraz sonra bikac site daha dolascam yine karanliga gomulcem nolcam bilmiyorum valla

Cevap yazmak için yapınız.