selam arkadaslar.burda bircok yorumu okudum.tecrubeli arkadaslardan soruma yorumlarini bekliyorum.65 ve 90.gunde p24 antijen+antikor testim negatif..150.gunde aile hekimliginde ve 180.gunde yasadigim ilcedeki devlet hastanesinde antihiv testi olup negatif aldim.burda hep vidas yada duo gibi test isimleri duydum.ben onlardan olmadim hic.yaptirdigım bu testler yeterlimi?iyoksa bende illaki vidas yada duo gibi biseymi yaptirmam gerek..150 ve 180.gunde tüpe kan verip test yaptilar ama kacinci nesil yada kart testmi degilmi bilmiyorum.sadece bildigim test sonucunda anti hiv 0.26 ve yaninda da negatif yaziyordu.bu yazdigim bilgilere gore kafamdan atmalimiyim sizce

Cevap ( 2 )

  1. Babun
    4 yıl önce

    90 günden sonra yaptırdığın testin adı ne olursa olsun sonucu kesindir.tüpe kan verdiysen en kötü ihtimalle 3. Nesil testtir. 150 günde ve 180 günde yaptırdığın testler oldukça yeterlidir.

  2. kabus07
    4 yıl önce

    tesekkur eserim babun.cunku burda devamli vidas yada duo gibi adini ilk defa duydugum test isimlerini devamli duydum.90 da antijen arti antikor 180 dede sadece antikor baktirsan olur dedi tanidigim bir doktor.benim tek bildigim tek elisa testi.bulundugum ilcedeki devlet hastanesinde onu yapiyorlar sanirim.bu yuzden kafama takilmisti.

Cevap yazmak için yapınız.