Bu sitedeki birçok kişinin panik havasında olmasının sebebi %95 oranında stres kaynaklı belirtiler göstermesi ve testler zaman istemesinden dolayı o zamanları bekleyememelerinden kaynaklanıyor. Hepimiz yaklaşık olarak aynı belirtileri gösteriyoruz. Grip başta olmak üzere, üşüme, gece terlemesi, lenf şişmesi, baş ağrısı vs vs. Tüm bunlar %95 oranında stres kaynaklı. Eğerki 20. günden sonra 1 defa hem antijen hem antikora bakan 4.nesil bir cihazla test olup negatif aldıysanız olay orada bitmiştir. Artık şüpheye yer yok. Bide 40-50 gibi gitcen bidaha negatifini alcan dosyayı kapatcan. Eğerki halen belirtim var diyosan kusura bakmayın ama sen ya ruh hastası oldun yada başka bi virüs yada bakterin var. Heleki gidip hergün yada 1 ay içinde 4-5 defa test olan tipler tam şizofren. Dünyadaki tek tehlikeli virüs hiv değil. Emin olun çok daha beterleri var. 42-45 gibi antijen/antikora giripte negatifide aldıysanız ve halen acabamı derseniz bence sorgusuz sualsiz direk bakırköy ruh ve sinir hastalıklarından VIP girişinizi isteyin. Emin olun orada hivi mumla ararsınız. Hivden çok daha ölümcül çok daha hayat bitirici hastalıklar mevcut. Bunu unutmayın!

Cevap ( 2 )

  1. Emre6798
    4 yıl önce

    Birde 2-3 gündür burada takılıyorum, her gelen önceki başlıkları okumadan aynı soruları sorup duruyo, hem okumuyonuz hemde zaten şizofrene bağladığınız için kendinize özel ilgi istiyonuz. Ben sorayım bana özel cevap versinler mantığı. Oku arkadaşım oku. Tüm sorularının cevapları var bu sitede yada yaz google’a bulacaksın cevabı. Şizofrenler sizi!!!

  2. Emre6798
    4 yıl önce

    Eğer kanser değilseniz veyahut hivden daha kötü bir virüse maruz kalmadıysanız hiv konusunu 20’li günlerdeki 1 test ile kapatın. Kanserseniz bile bu seferde 40’lı günlerde kapatabilirsiniz . 20’ler ve 40’lar. Hiv için başkada gün yok.

Cevap yazmak için yapınız.