Merhaba arkdaşlar benim 7 ay önce korunmalı ilişkim olmustu 8.aya girecem hiç test olmadım bir kaç kez doktorla görüştüm oda bana sende birşey yok sadece psikolojin bozuk dedi bende suriyelilierin getirdiği bir kaşıntı var uyuzla tıpa tıp aynı bu daha uzun süreli bende oldu aile yakınlarımada bendekilerin aynısı oldu gece kaşınmaları sıcak suda çok kaşınma bileklerde parmak aralarında ayaklarda ve özel bölgede uyuza baktım internet crusted diye uyuz varmış bu uyuz aids hastalarında oluyormuş uyuz olurlarsa kabuklu yani benim ayagımdakiler kabuklu gibi kaldırınca altında sıvımsı birşeyler çıkıyor 2 gündür yemek bile yiyemiyorum aids mi oldum diye sadece ayagımdakiler kabuklumsu ve belimdeki sivilce görünümü olanlar ufak kabuklu aids mi oldum diye diye kendimi yedim durdum lütfen yardım edin

Cevap ( 29 )

  1. Suat33
    4 yıl önce

    https://i.hizliresim.com/Z588PA.jpg Görüntüsü böyle kuruyor ve kabuklu gibi hissetiriyor ama yara kabuğu gibi değil

  2. Emre6798
    4 yıl önce

    oooo dostum uyuz konusu benim konum.. o konuda uzmanımdır bak net söyliyeyim.. Şimdi beni iyi dinle.. Yarın kaliteli bir eczaneye gidiyorsun ve şu majistral ilacı hazırlatıyorsun . 1-Soufre Precipite(60gr) 2-Huile de cade(30gr) 3-Lonolin(90gr) 4-Vazelin(90gr).. ilacı sana 2-3 saate kadar hazırlayacaklardır eğer malzemeler eczanede varsa.. kokusu çok kötü bir ilaç.. bunun yanı sıra eczaneden kükürtlü sabun ve çay ağacı yağı alıyorsun. Sonra eve gelip hertarafı didik didik temizliyorsun. Tüm elbiselerini 60derecede yıkayıp balkona as 3 gün orada kalsınlar. Uyuz paraziti insan derisi dışında dışarıda 72 saat yaşayabiliyor. Sonrasında tüm halı koltuk vs temizliyorsun iyice çamaşır suyu ve sirke ile. Sonrasında gece olunca kükürtlü sabunla yıkanıyorsun ve bu eczaneden hazırlattığın karışım ilacı sürüyosun. Sürdükten sonra heryerine çöp poşeti geçir çünkü üzerine elbise giyemezsin. Özellikle tırnak aralarına göbek deliğine bile sürüosun. Boşluk kalmayacak. SOnrasında 3 gün boyunca banyo yapmıyorsun.. 3 gün boyunca evden çıkmıyorsun. 4. gün duşa girip lif ile heryerini temizliyosun ve heryerine çay ağacı yağı ve zeytinyağı karışımını sürüyosun. 4-5 gün boyunca çay ağcı yağı ve zeytinyağını günde 2 defa heryerine sür. 8-10.gün gibi vücudunda hiçbirşey kalmayacak.

  3. Emre6798
    4 yıl önce

    Ama uyuz paraziti sadece ilaç sürmekle geçmiyor bunu unutma.. Heryeri ayakkabı terlik bile dahil çok iyi temizlemen ve dezenfekte etmen gerekiyor. Aksi halde uyuz geçmez.. ömür boyu kaşınırsın. Çok dikkatli tedavi edersen kendini 8-10 günde kurtulacaksın. Yapmazsan eğer bi noktayı atlarsan aylar yıllar sürer. Doktora gidersen sana kwellada yada metrin ilacı verecektir krem. Fakat onlar hiçbir halta yaramıyor sana söyleyim. Sadece yukarıda açık formülünü yazdığım kükürtlü karışım uyuz parazitini öldürüyor net olarak. Sadece kokusu biraz doğazlgaz kaçağı gibi, ama ilk günden sonra alışıyosun.. Geçmiş olsun şimdiden. Dikkat et kendine..

  4. Suat33
    4 yıl önce

    Çok Sağol deneyecem bunları da kafama takılan crusetd uyzu kabuklu yani aids hastalarında falan oluyor dedi maf oldum aids mi oldun diye geziyorum iki gündür

  5. Emre6798
    4 yıl önce

    Bu arada uyuzun aids ile hiçbir alakası yoktur. Uyuz bir böcektir. bildiğin hamam böceği gibi fakat çok küçük boyutlarda olduğu için parazit diye adlandırılır. Deri altına nüfuz ederek yumurtalar bırakır ve vücutta kısır döngü başlatır. Yani bunu kesip atman bitirmen lazım bi an önce.. yoksa tüm eve hatta tüm mahalleye yayılır uyuz. Zaten uyuz salgını var bu aralar. haberlerde bile çıkmıştı. UYUZ BİR HASTALIK DEĞİLDİR. DEVAMLI DERİNİN ALTINA YUMURTALAR BIRAKAN BİR BÖCEK TÜRÜDÜR. Küçük kene gibi düşün. O sebeple bir an önce öldür bütün uyuz böceklerini..

  6. Emre6798
    4 yıl önce

    Crusted scabies(kabuklu uyuz) demek vücudunda çok fazla uyuz böceği var demektir. Milyonlar kadar belkide.. Google yaz birsürü fotosu var zaten. Eğer önlem almaz isen tüm mahlleye yayılır bak. Tam sende geçer sonra bidaha gelir.. önünü almazsınız.. aman dikkat et..

  7. Suat33
    4 yıl önce

    Bende çok var heryerimi kaplamiyor ama sivilce tarzı ufak çöl var o yüzden benimki cruset mi dedim ve 4 aydır böyleyim

  8. Emre6798
    4 yıl önce

    SON OLARAK UYUZ OLDUĞUNDAN EMİN OLMAK İÇİN BİR DERMATOLOĞA GİT. BENİM SANA YAZDIĞIM FORMÜLÜ ONA GÖSTER. SANA REÇETE ETSİN. ZATEN DERMATOLOG BAKINCA DİREK ANLAYACAKTIR NEYİN FORMÜLÜ OLDUĞUNU. BELKİDE BAŞKA BİR HASTALIĞIN VARDIR. EMİN OLMAK İÇİN CİLT UZMANINA GÖRÜN KESİN.

  9. Suat33
    4 yıl önce

    Benimki o aids olandan mi gördüğün kadar?

  10. Emre6798
    4 yıl önce

    Uyuz tedavisinde birde en çok gözeneklerini kapalı tutmaya bak. çünkü uyuz böceği pis insanları sevmez. temiz insanlara daha rahat bulaşır. Temiz insanların gözenekleri açık olduğundan içeri daha rahat nüfus edip yumurta bırakırlar. Gözeneklerini hep kapalı tutki içeriye giremesinler..

  11. Emre6798
    4 yıl önce

    dostum aids ile uyuzun uzaktan yakından alakası yok. uyuz bir böcektir. mesela kene yada pire ile aidsin bir alakası varmı?

  12. Suat33
    4 yıl önce

    Internet crusted aids te olur diyir o sebepten aids mi oldun diyorum bende

  13. Emre6798
    4 yıl önce

    hayır.. alakası yok.. crusted scabies olan hastaların sadece bağışıklığı çok düşer çünkü vücutlarında milyonlarca böcek vardır. yani yediğin herşeye onlarda ortak oluyor öyle düşün. ne yesen hep yarısı boşa gidiyor. vücudundaki depoları bitiriyolar yani mineral vitamin. Sonrasında halsiz ve bitkin düşüyosun. Tabi sen yine doktora git cildiyeye.. bi tanı koysun net.. ondan sonra benim sana verdiğim majistral ilacı ona göster kağıda yazıp, reçete etsin. olay bu..

  14. Suat33
    4 yıl önce

    Cok sagol ya gerçekten icim rahatladı eyw

  15. Emre6798
    4 yıl önce

    Bence çok rahatlama.. uyuz ciddi zor bi hastalık.. eğer 10 gün boyunca kendini karantinaya almazsan ömür boyu bu hastalığı taşıyabilirsin ve herkese bulaştırırsın. Aman dikkat et.. Uyzu çok sinir bozucu lanet bir hastalıktır,parazittir.

  16. Emre6798
    4 yıl önce

    Uyuz yüzünden intihar eden bile var.. aman dikkat edin.. ailende de varsa 7-10 gün kendinizi eve kapatın ve dışarı çıkmayın.. herkes aynı anda tedaviye başlayın.. aksi halde uyuz bitmez ölmez.. kullandığın her ilaca anında bağışıklık kazanıyorlar. Yani top10 zor hastalık listesi olsa uyuz bu listeye girer emin ol.. Biyolojik silah gibi bir hastalık yani.. tabi önce bi cildiyeye görünün ve uyuz ise tüm bu dediğim yöntemleri kullanmaya başlayın. Aksi halde uyuzdan kurtuluş ölyle rahat olmaz. 5-6 sene uyuzla mücadele edenler biliyorum. Dikakt et..

  17. Suat33
    4 yıl önce

    ben ömür boyu uyuz mu olacam şimdi geçmeyecek mi bu

  18. Emre6798
    4 yıl önce

    Dikkatli tedavi ederseniz 8-10 gün boyunca geçer. Kendini karantinaya alman lazım. Aksi halde başkalarına bulaştırabilirsin, tabi önce git doktara bi tanı koyulsun sonrasında dediklerimi yapmaya başla.. aksi halde geçmeyecektir. Çünkü sürekli deri altına yumurta bırakıyor ve kuluçka dönemine giriyor, tam geçti diyosun tekrardan başlıyor. Youtubedan da izle gör.. insanlar bu uyuzdan neler çekiyor.. kafayı yedirtir insana..

  19. Suat33
    4 yıl önce

    ciddi bir hastalık değildir bendeki demi cilt kanseri aids falan kafam çok takıldı ya geçmeyecek şimdi bende off

  20. Emre6798
    4 yıl önce

    Uyuz en ciddi hastalıklar arasında zaten.. sen uyuz hiç küçümseme.. git doktora, belkide doktor uyuzsun diye sana bakmak bile istemeyecek, öyle hikayelerde var çünkü... uyuz en kötü hastalıklar arasında zaten kendisi.. öldürmez ama ciddi süründürür..

  21. Suat33
    4 yıl önce

    anladım onu zaten 4 aydır kaşınıyorum da ya cilt kanseri falanmı aids mi anlamadım ve bu geçmeyecekmi eczaneye hap almaya gittim oradaki kadın da dedi 7 aydır geçmedi birçok kişide uzun sürleli çıkıyor 1 sene gibi ama geçiyor sonunda uyuzun tıpta tedavisi varmış ne kadar çok olsada dediğin gibi tekrarlama var ama mutlaka onu kurtacak şeyler vardır çünkü öyle biliyorum

  22. Emre6798
    4 yıl önce

    Evet tedavisi var ama uygularsan var.. ilaç olarak uyuzun tedavisi yok.. ilacı sürdüm cildime uyzu geçti diye bişi yok yani.. cilt altındaki yumurtalara hiçbi ilaç etki etmiyo maalesef.. bunu yaşayan bilir.. o yüzden anlattım ayrıntılı sana.. özellikle geceleri şiddetli kaşınıyosa ve uyutmuyosa uyuzdur o.. yani aids'in bile tedavisi var artık, günde 1 hap ile hayatlarına devam ediyor insanlar, ama uyuzu sen kendin tedavi etmezsen ve herşeyini çok detaylı 10 gün boyunca temizlemezsen uyuzun tedavisi olmaz.. tam bitti dersin yeniden başlar.. o yüzden kötü bi hastalık yani uyuz..

  23. Suat33
    4 yıl önce

    yani şimdi hocam mesela 4 senedir geçmemiş uyuz bu adam 4 yıldır kaşınıyor ve 4 yıl snra tedvaiye başladı geçmez mi yani

  24. Suat33
    4 yıl önce

    ve aids le alakası varmı uyuzun

  25. Emre6798
    4 yıl önce

    Geçer tabiki, kronik bir hastalık değildir uyuz fakat geceleri uyutmaz, halsiz bırakır bide toplum içine çıkmaman gerekir. Kimseye bulaştırma çünkü sende geçse bile döner dolaşır yine seni bulur o. 10 gün kendini karantinaya kapat tüm ailenle birlikte ve dediklerimi uygulayın ancak o zaman geçer. Yoksa yıllar yılı belkide bir ömür uğraşırsın ve başkasınında günahına girmiş olursun. Aidle alakalı olup olmadığını 3 defa söyledim sana..

  26. Suat33
    4 yıl önce

    cilt kanseri falan değildir demi fotoğrlafı attım ama cilt kanseri kaşınmaz biliyorum kaşınsa bile böyle olmaz artık kaşıya kaşıya bacagımı yara etmiştim kabuklu gibi oldu acıyor yanma gibi ve bir ilaç kullandım suriyeli biri yaptı o biraz kaşıntımı aldı eskiye göre iyiyim 3 gün yaptm tam geçirmedi senin yöntemide uygulayacam bir

  27. Emre6798
    4 yıl önce

    Sen doktora git uyuzmu değilmi bi öğren.. ondan sonra yöntemlere başla.. kafaya göre yapma bişi..

  28. Suat33
    4 yıl önce

    cilt kanseri falan değildir değil mi hocam durduk yere kafaya takyıyorum herşeyi çünkü

  29. Suat33
    4 yıl önce

    https://i.hizliresim.com/Z588PA.jpg böyle

Cevap yazmak için yapınız.