Yazılanlara bakıyorumda birçok kişi zaten testlerini olmuş 4.nesil cihazlar ile. Eğer 4.Nesil cihaz ile test oluyosunuz ve 20.günden sonra negatif çıkıyosa o iş tamamdır arkadaşlar. Benden demesi. Ama o %1'lik ihtimal içinde 40-50.gün gibi son bi test yaptırın hiv için. Zaten o da negatif gelecektir. En sonda esas nokta olan 90.günde tüm virus ve bakeri tesstlerinizi yaptırın. Şimdi birçoğunuz diyoki eğer bende hiv yoksa neden hiv belirtileri var. Ya arkadaşım hiv belirtisi dediğin şey her hastalıkta olan belirtiler. Yani eğer gerçekten uzun süreli geçmeyen bir hastalığın varsa ve HIV testlerin negatifse artık başka virus yada bakteriden şüpheleneceksin. Bu olay bu kadar net. Psikolojiyide bozmadan araştırcan bulcan STD hastalıkları nelerdir nasıl test yapılır diye. Herkes HIV testlerini olmuş halen acabamı diye konuşup duruyoruz:))))

Cevap ( 5 )

  1. Canpik
    4 yıl önce

    Ornegin ben Mıkoplazma hominis, gardnerella vajınıt, ve anaerop lar 5 senedir bıldugum bunlar ama bunların yanında birde bulamadogom bır vurıs var cunku cok agır yasıyorum aids demiyorum 3tane senın dilinle konusuyorum aynı hastanede yaptırdım Ne kadar guvenılır bılmıyorum ama 4 ay 6 ay ve 8 ay hıvı unuttum ara ara hatırlıyorum sadece Baska bır virus var

  2. Emre6798
    4 yıl önce

    Ben walla 21.günde testimi oldum negatif kafa rahat.. 45-50 gibi bitane daha olcam ve hiv dosyasını kapatacam net olarak. Esas olan gün 90.gün . asıl mevzu o zaman başlayacak. tüm hastalıkların testlerine girecem teker teker..virüs bakteri ne var ise..

  3. Emre6798
    4 yıl önce

    Bende de 3 ay önce scabies paraziti vardı, yine tinderdan bi kız yüzünden bulaşmıştı:))) 10 gün içinde filan tedavi etmiştim kremlerle kendimi. Sonra en son bu yılbaşındaki yine tinderdan olan kız yüzünden ne hallere düştük.. güzelliğine aldandım, manken gibiydi çünkü bişi bulaşmaz bundan dedim, kondomu çıkar dedi, tamam dedim ve son durum bak şimdi buralarda yazıp duruyoz:)))

  4. Emre6798
    4 yıl önce

    LUJO:))))))))))))))) haklısın walla.. biz ne desek boşa.. ne anlatırsak anlatalım millet anlamıcak.. ya bişi varsa ya şu varsa ya bu varsa.. aynen kardeşim...

  5. Emre6798
    4 yıl önce

    DUNOOOOOOOO:)))))))

Cevap yazmak için yapınız.