merhabalar yazım biraz uzun olacak kusura bakmayın. 26 yasındayım ilk kez bir cinsel ilişki yasadım tabiri caizse miili olmak deniliyor yasadıgım kısı bizim memlekette 15 20 yıldır bu ısı yapıyor 40 yasında yanında birde arkadası var iki gün suretiyle ilk gün kadına oral yaptım ve korunarak ılıskı yasadım ikinci gün diğer kadınla onun ıstegıyle ve korunuyoruz biz korkma demesiyle sadece korumasız cinsel iliski yasadım iki ilişki de 2 dk yı gecmez o gunun gecesi karnımın agrıdıgını hısssettim ilktir belki ondandır dedim sonra hastalık geldi aklıma internette arastırmaya basladım belirtilerine baktım ilişki sonrası 3.gün sol kasıgım agrımaya basladı hala hafifte olsa agrıyor arkasından bogazımdaki sag beze cok hafif agrıyor ve 8.gün sag yanak ıcinde kucuk bır pamukcuk cıktı 7.gün listerine gargara yaptım belkı ondandır dedım ama yine rahat edemedim bugün 9.gün hergün dusunuyorum benim bünyem cok zayıftır cok hasta olurum günde 1 paket sıgara ıcerım son gunlerde farklı sıgaralar ıctım hergün sogukta calısıyorum ama bunlar daha once neden olmadı dıyorum kendi kendime ve kafayı yemek uzereyim cıldıracagım. tövbe ettim asla yapmam dedıgım seyı arkadasın kanıma girmesiyle yaptım.. cok pısman oldum. kendimi rahatlatamıyorum düsünmiyim diyorum ama ara ara dusunuyorum test olacagım gunu bile bekleyemiyorum.

Cevap ( 9 )

  1. aydn1105
    4 yıl önce

    Kardeşlerim abilerim size tavsiyem korunarak bile yapmayın bu illeti.. tek eşli olun evlenin kim ne derse desin. Ben evlenmek çok istiyordum kız bulamadım o sürükledi bu yola beni.. kız çocuğum olması benim en büyük hayalimdi. Ve şimdi çok korkuyorum kafayı yiyeceğim.

  2. aydn1105
    4 yıl önce

    Abim çok korkuyorum vallahi ne yapacağım inan bilmiyorum bünyem zayıf diye belirtiler erken cikti diyorum kendi kendime..

  3. Babun
    4 yıl önce

    Kesinlikle bu kadar hıZlı belirti vermez. Belirti ararsan sürekli kendinde birşeyler bulursun. O yüzden ilk kural hivin belirtisi olmaz testi olur. Şimdi korunmadığın için bir miktar risk var ama bu hayatı kendine zindan etmenide gerektirmiyor. En erken 14. Günden itibaren duo adı verilen ve özel lablarda yapılan testlerden olabilirsin. Dayanabilirsen 21. Günden itibaren duo sonuçları dahada kesin olmaktadır.

  4. aydn1105
    4 yıl önce

    Abim ben Kütahya da yaşıyorum

  5. aydn1105
    4 yıl önce

    Bizim memlekette özel hastane yok abim devlette yaptıracak olur mu ki

  6. aydn1105
    4 yıl önce

    Abim Allah razı olsun sizden destekleriniz için gerçekten ben çok pişman oldum ilk ve son oldu.. Allah korusun çıkarsa intahara kadar giderim ben inşallah dediğiniz gibidir abim biraz araştırma yapayım Kütahya'da bir üni hastanesi var oraya bari gideyim inşallah çıkmaz çok korkuyorum

  7. Babun
    4 yıl önce

    Sakın ha ne intaharı. Bu hastalığu taşıyan insanlar günde 1 veya 2 ilaç içerek yaşıyorlar. Yaşam süreleri değişmiyor ve sağlıklı çocuk sahibi olabiliyorlar. Üniversite hastanesinde muhakkak 4. Nesl bir test cihazı vardır. İçini ferah tut. Evham yapma ve gerekirse psikiyatrik destek al.

  8. aydn1105
    4 yıl önce

    Arkadaşlarım diyor o kadın memleketten dışarıya çıkmadı tüm memleket hasta olurdu korkma diyorlar hastalık olsa şimdiye o giderdi diyorlar bı rahatlama geliyor fakat nerden bileyim benden önceki gün gelen kişiden bulasmadigini diyorum yine kafayı yiyorum abim

  9. Babun
    4 yıl önce

    Abicim içini ferah tut diyorum. Paniğini azalt. Süresi gelince kontrol olacaksın. Hepimiz seninle aynıyız burda. Süre bekliyoruz. Aklına hemen en kötü senaryoyu getirme.

Cevap yazmak için yapınız.