Selam herkese. Bizim sorunumuz hiv değerini göremememiz. Eşim 3 sefer kan verdi, 3'ünde de anti hiv değerini bulamadılar. Şimdi 1 hafta 10 gün içinde çıkan bir yöntem varmış onunla yapılacak test. Ama anlayamıyorum, bu sonuç neden çıkmaz? Laborant ve uzman doktor hiçbir değerin çıkmadığını, pozitiflik ya da negatiflik bulamadıklarını söylemişler. Bu neden olur, başına gelen var mı?

Cevap ( 6 )

  1. Brad11
    4 yıl önce

    Aklıma western blot geldi ama o da kan testi pozitif çıkan kişilerde yalancı pozitiflik olup olmadığını doğrulamak için kullanılan bi sistem. Eğer sonuçlarda pozitifle karşılaşmadıysanız bence önemli bir durum yoktur. Testi nerede yaptırdınız?

  2. Melikesi
    4 yıl önce

    3'ü de devlet hastanesinde yapıldı. 4.'sü de devlet hastanesinde yapılacak. Doğrulama testi değil ama

  3. Brad11
    4 yıl önce

    Benim tavsiyem özel lab. da bu testi yaptırmanız. Şahsen ben sonuçların çıkmasını bekleyemezdim. Vidas hiv duo ultra ile 3 saat sonra kesin sonucu alıyorsunuz. Ben bi kaç gün önce yaptırdım Mavi laboratuvarda fiyatı da 280tl.

  4. Brad11
    4 yıl önce

    Eşinizde herhangi bir belirti görüpte mi bu testi yaptırmaya karar verdiniz?

  5. Melikesi
    4 yıl önce

    Sağlık raporu almak için yaptırdı, özellikle baktırmadık. Ben bugün gidip enfeksiyon hastalıkları doktoru ile konuştum. Yalancı pozitif durumlarında bu şekilde olabiliyormuş. İçim rahat etmedi ben de test yaptırdım benimki direkt negatif çıktı.

  6. chevo
    4 yıl önce

    İlk defa duydum hangi ildesiniz

Cevap yazmak için yapınız.