Testlerimi pozitif yasam dernegine mail olarak atmistim. Ve cevaplari 42 gun yapilan duo vs yuzde 95 tir dediler. 90 gun tekrari mutlaka gerekir. O zaman negatif ise rahatlayabilirsiniz. Evet bizede gelen cevap bu. Artik kabuslar gormeye basladim korkulardan dolayi. Bugun 52. Gun daha. 38 koskoca gün nasil gececek bakalim. Haftaya 60 ve ya 61 de tekrar yapacagim..

Cevap ( 5 )

  1. ehlikeyhif
    7 yıl önce

    42. gün testi 95. gün değişmez merak etme. Boşuna paranı harcama. Kendine başka uğraşlar bul

  2. Muratak
    7 yıl önce

    Bulamiyorum aklimdan atamiyorum. Hpv tedavi icin gitmedigim doktor yok care bulan yok daha.. ama huv nasil bir korku ise kemiklerimi titretiyor. Butun hayatim gitmis gibi cikacak gibi hissediyorum. Sen tecrubeli biri misin bu konuda whlikeyif? Neye gore degismez. Neticede antikor olusumu bu dönemde var ve 90 a kadar suruyor diyorlar. Hatta daha da uzamasi olabilir. Mavi kapat dedi uckun kapat dedi. Ama onlar herkese diyor. Devlet ve duzen pozitifyasam 90 dedi. Degisme ihtimali beni mahvediyor gunden gune. Herseyi denedim aklimdan atmak icin ama olmuyir..

  3. Ceyda
    7 yıl önce

    Murat bu yazına çok şaşırdım zira bende pozitif yaşama mail attım dedim ki sağlık ocağında 78.ve 100.gün anti hiv testi yeterli mi. Yazdılar ki: 42.gün yapılan Elisa anti hiv testi yeterlidir. Bende yani birdaha yaptırmama gerek yok mu dedim. 42 den sonra yaptırmaya gerek yoktu zaten dedi.

  4. Muratak
    7 yıl önce

    Bu bitek bende de yok birkacina tamam demisler bir kacina 90 demisler vs degisik hep durumlar. Bana 95 dediler 42 gun icjn ben onu okudum bittim zaten..ama tabi sen hikayeni anlatti isen hikayeye gore de degisebilir. Mesela sende riskli hicbirsey yok..

  5. Ceyda
    7 yıl önce

    Hayır ben hikaye anlatmadım ekran resmi de mesaj da kayıtlı. Yazmışım ki merhabalar ben şüpheli ilişkimden sonra 78 ve de 100.gün sadece Elisa anti hiv testi yaptırdım yeterli midir? Cevap olarak ilk önce şunu yazdılar " 42.gün yapılan Elisa testi güvenlidir" bende yazdım ki yani başka test olmama gerek yok mu konuyu kapataYM mı? "42.günden sonra kapatmanız gerekti"

Cevap yazmak için yapınız.