Merhaba arkadaslar size bu konuda tavsiyem bu siteyi birakin girmeyin aksi halde sizin psikolojinize daha cok baski yapar.Kendi sureclerinizde testlerinizi olduktan sonra soyle bir gireyim dersiniz dangalak dangalak konu acanlar yuzunden tekrar baska bisey sizi rahatsiz eder sebebi ise sadece ve sadece kafaniz hiv e odakli oldugu icindir hivden cok daha kolay bulasan ve olumcul olan sayisiz virus var bunlar hic akliniza bile gelmiyor neden sitedeki sacma konular yuzunden demem odurki tabikide testinizi olun ama gerekli sureler gectikten sonra heleki bu siteye adiminizi atmayin.Bir dost umarim herkesin sonucu istedigi gibi olur Allah yardimcimiz olsun.

Cevap ( 4 )

  1. Muratak
    7 yıl önce

    Peki dostum girmeyelim gerci her saniye buradayim cunku icinden atamiyorum korkuyu. 18, 27, 34,45 vidas negatif var. 42 combo negatif. Ama gel gor ki 90 olmuyor. Her saniye dakikaya her saat gune döndü gecmiyor. Dusunmedigim bir an yok. Bir umut ariyorum. Donemez diye ama yok bulamiyorum. Sen tecrubeli misin bu konuda 90 da dobme ihtimali ne hatta 90 sonrasi. Cunku artik lenf bezlerim boynum agriyor. 90 olmadigi icin daha kendimi rahatlatamiyorum ki 90 da bile rahatlar miyim bilmiyorum. Donen yok bu sureden sonra herkes oyle diyor ama neden olmasin. Milyonda 1 risk var ya adami delirtiyor...

  2. mrhasta
    7 yıl önce

    90 öncesi yaptırdıklaın (vidas dediğin) p24 antijenine de baktıysa negatifsin.

  3. Sebastien
    7 yıl önce

    Ebv Cmv herpes 1-2 -8 bir Sürü virüs var

  4. Muratak
    7 yıl önce

    Vidas hepsi sadece 42 combo. Diger hastaliklar zaten bi test suresini uzatirmi bilmem ki 2 hastalik var simdiden hpv ve candida. Baskasi cikarsa zaten yikilirim. Herpes gonore yok frengi hepatit yok simdiye kadar ki testlerde ama bilemeyiz. Zamanla cikabilir ama beni kemiklerim sizlayana kadar titreten hivv herkes gibi.

Cevap yazmak için yapınız.