Arkadaşlar lütfen Dr yada laba giden olursa sorsun. Benim bir arkadaşım enjektör bulmuş getirmiş bu enjektörü şaka olsun diye başka bir arkadaşın koluna batırdı o arkadaşın kolu kanadı. Hemen o arkadasa batirdiktan sonra bana batırdı .Şakasına benimde kolumda batirdi sivilceden daha küçük kanama oluştu. O arkadaşın Hiv pozitif olduğunu ogrendim bu yüzden de test yaptirdim .Devlet Hastanesinde sadece 92.gün anti hiv elisa yaptırdım negatif çıktı. Yeterli midir . Batan iğnede gozle görülür sekilde kan yoktu eger ignede sim tanecigi kadar kan varsa bu vakitten sonra pozitife döner mi tekrarlayım mı yoksa konuyu kapatmali mıyım? Doktor sitesinden 2 hocaya sordum ikiside bence artık başka teste gerek yok dedi

Cevap ( 2 )

  1. osyms
    7 yıl önce

    biz niye soruyoruz seninde elin ayağın tutuyor dilin dönüyor git doktora kendin sor. bikmadn mı kopyala yapıstır yapıp aynı soruyu sormaktan. senin soruna kimse cevap bile vermiyor. 92 negatifsin daha kaç gün sonra yapacaksın test. ve senin o arkadaşın da pozitif değil sırf cevap almak için öyle söylüyorsun. testin yeterli kapat konuyu.

  2. osyms
    7 yıl önce

    92 gün eliza. kafan rahat değilse ve arkadaşım diyorsan git al onu hastaneye götür test yaptır. ama negatifsin testin yeterli. fobik.

Cevap yazmak için yapınız.