ilişkiye gireli 3 hafta oldu 5. günde bazı şikayetlerle hastaneye gittim bel soğukluğu tanısı kondu son 1 haftadır da boğazım ağrıyor bugün enseme doğru vurdu gibi sanki lenfler şişti gibi. kafayı yemek üzereyim. daha erken evet ama 2 gün önce anti hiv anti bilmem ne şu bu falan yaptırdım negatif çıktı hepsi. birlikte olduğum kız da sadece anti hiv'e baktırmış o da negatif pozitif falan değil direkt 0.14 yazıyor, öyle çıktı. başka bir şey olabilir mi, hivden çok korkmalı mıyım?

Cevap ( 7 )

  1. bobydong123415
    4 yıl önce

    Birlikte olduğun kız son 1 aydın filan farklı bir iliski yaşamadıysa hivden endiselenme bence

  2. Gibi gibisi olmaz onun. Şişse dışarıdan bakan kişi bile fark eder.

  3. isimsiz34
    4 yıl önce

    yeni yeni şişmeye başladıysa diye korktum kötüyüm abi

  4. cop3434
    4 yıl önce

    Bel soğukluğu teşhisi nasıl kondu test mi yoksa vücutta belirtiler üzerine mi?

  5. isimsiz34
    4 yıl önce

    @cop3434 reis ilişkiden 4 5 gün sonra idrarda yanma ve sarı yeşil akıntı şikayetiyşe gittim, idrar tahlili yapıldı öyle tanı kondu.

  6. isimsiz34
    4 yıl önce

    @Fobikk kral kız özel hastanede pahalı diye sadece anti-hiv'e baktırmış, o da temiz galiba. negatif falan yazmıyor 0.14 çıkmış sonucu. 1'in altı temiz diye biliyorum ben eğer öyleyse sıkıntı yok. anti hiv'e bakılması yeterli midir?

  7. isimsiz34
    4 yıl önce

    @Fobikk hocam bizim mevzu karışık biraz. kız daha önce baya kişiyle birlikte olmuş. en son bendim. benden önceki çocukla en son ekim 28'de beraber olmuşlar. o çocuk da hemşire 6 ayda bir kanına baktırıyor zaten en son eylül'de baktırmış temiz çıkmış. bi de kasımın 3'ünde baktırmış yine temiz çıkmış. kız da en son 2 gün önce sadece anti hiv'e baktırdı 0.14 çıktı. 0 - 1 yazıyor yanda yani 0 ile 1 arasındaysa iyi demek galiba dediğiniz 0.25 muhabbetini anlayamadım.

Cevap yazmak için yapınız.