Arkadaşlar hiv virüsü tam olarak ne kadar sürede belirti vermeye başlıyor 7-8 ay gibi bir sürede vücutta belirti vermeye başlar mıydı?

Cevap ( 8 )

  1. Sivaslı
    4 yıl önce

    Bu isim belirtisi yok testi vardir. O yuzden belirtileri bosverin test olun.

  2. hösün4680
    4 yıl önce

    Hiv in ilk Belirtisi şüpheli temastan sonra 2. Ve 4. Hafta arasında olur 1 haftada içerisinde geçer gider çoğu hasta bu evreyi yaşamaz bile daha sonra 8-10 yıl sessiz evreye girer hiç bir belirti göstermez.

  3. hösün4680
    4 yıl önce

    Yani 7. Ayda belirti felan olmaz.

  4. ayşe111
    4 yıl önce

    Test oldum zaten. İşte benimde kafama takılan konu şu 8-10 yıl sessiz evre diye bir durum söz konusu değilmiş. Bu virüs bağışıklığa saldırıyormuş başka hastalıklarla karıştırılabilen belirtiler gösteriyormuş.

  5. hösün4680
    4 yıl önce

    Tamam işte onun için de 8-10 yıl geçmesi gerekiyor. C4 hücrelerine saldırıyor zaman geçtikçe artıyor. 28. Günde yapılan test en az %95 oranında doğru yanıt veriyor 45. Gün ise bu oran %99.99 ihtimalle doğru Yanıtı veriyor 4.nesil testler ile. Sen niye 7 ay bekledin ki test olmak için önceden olsaydın kafan rahat olurdu. Bu arada burda millet 1 yıldır yaşamadıkları belirti yok hep negatif aldılar.

  6. Sivaslı
    4 yıl önce

    Ayse hanim test sonucunuz negatifmi?

  7. ayşe111
    4 yıl önce

    Testi bugün oldum yarın sonucu alıcam. Paylaşırım buradan. Ama benim kafama takılan konu ve sorduğum soru şu bu virüs siz test yaptırana kadar sizde ne gibi belirtiler verdide test yaptırmaya gittiniz? Durduk yere kimse gidip hiv testi olmuyor sonuçta. Benim doktor arkadaşımın bana aktardığı bilgiye göre geçmeyen bir grip yaşıyolarmış. İlaçlar tedaviye yanıt vermiyormuş. zaten cevap beklediğim kişilerde hiv+ olan kişiler. Eğer gerçekten böyle bir durum varsa o zaman burada o belirtiyi yaşıyorum, şu belirtiyi yaşıyorum diyen çoğu kişide gönül rahatlığına kavuşur. Çünkü doktor bana hiçbir tedavi ve ilaç yanıt vermiyor dedi üstüne basa basa. Bende diyorum ki acaba test sonucum çıkana kadar beni rahatlatmak için mi bunları söylüyor yoksa gerçekten böyle bir durum var mı?

  8. 2 sene sonra belirti başlar geçmeyen ishal gibi yüzde yaralar avuç içinde gibi ama 7 aygeçmiş hiv testinde çıkar tabi o 7 ay içerisinde başka bir ilşki yaşamadıysan örnek bir hafta içerisinde bir ilişki yaşadıysan emin olman için 1. Ayda bir test 3 ayda birtest yaptırman gerekir

Cevap yazmak için yapınız.