tek iliskkm korunmali yillar önce olmustu userinden kac zaman gecti hicbir testte sıkıntı çıkmadı. en son 4 kasımda üni'de 4. jenerasyon test oldum negatif cikti antijen ve antikor. testten 9-10 gün öncede tek olayım sevgilimle opusmek oldu agzimizda acik yara kan yoktu ve bakire. bazı kaynaklar opusmektede ihtimal var dedigi icin korktum yanlis amlamayin. dun itibari ilede yani 1.5 ay sonra oluyor sag cene alti lenf bezim sisti sizce neden olabilir? hiv dusunmelikiyim yoksa soğuk havanın etkisjnden midir? ilk defa soguk bi yerde yasiyorum bogazim scik geziyom hep

Cevap ( 9 )

  1. hösün4680
    4 yıl önce

    Öpüşmeyle hiv bulaşmaz. Onun ağzında kan olacak senin de ağızında açık yara. Ki tarihde de öpüşme ile alakalı vaka yok

  2. Nedensiz
    4 yıl önce

    Perişan 3454 herpes testi yaptırdınmı

  3. Nedensiz
    4 yıl önce

    Evet ben yaptırdı poz çıktı şef bezi şişmesi eklem kas ağrısı baş ağrısı cekiyorun

  4. Nedensiz
    4 yıl önce

    Tip 1 tip 2 var

  5. hösün4680
    4 yıl önce

    Hiv belirtisi olursa şayet 2. Ve 4. Hafta arası olur genelde yüksek ateş şeklinde kendisini gösterir. Bu durum en fazla 10 gün sürer. Ve virüs hızla vücutta çoğalmaya başlar. Ortalama 10 yıl sonra asıl belirtilerini göstermeye başlar. 45. Gün ve sonrasın da test olmuşsan hiv i aklından sil.

  6. hösün4680
    4 yıl önce

    28. Gün olunan test bile en az %95 oranında sana yanıt verir

  7. hösün4680
    4 yıl önce

    Vücutta yanma hissi, isal, baş ve eklem ağrıları burda olan her fobikde var bende dahil oldu kafamdan silinince bir çoğu geçti. Sen en son hangi gün hangi testi olmuştun ?

  8. hösün4680
    4 yıl önce

    Hiv değilsin korkma güzel günlerde güzel testler bunlar. Belirtilerinin sebebi hiv den değil, stresten mi yoksa Başka bir sebebden mi tartışılır. Bak ben tek test oldum 60. Gün de sonrasın da bir daha da olmadım 5. Ayımı devirdim 1 hafta önce.

  9. Nedensiz
    4 yıl önce

    Tam bi tedavisi yok sadece hafifletiçi ilaçları var bide uçuk cikınca krem var çok sinir köküne yerleşip ömür boyü kalıcı başiklik düşünce ortaya çıkıyormuş bide cok nadir beyin hasarı yapıyormuş araştırdığım kadarıyla İzmir’de bir bayan hafızasını kaybetmiş bu vürüs beyne etki etmiş araştırırsan sende görürsün yazılanları

Cevap yazmak için yapınız.