Arkadaşlar merhaba 21. gün vidastan negatifim var. Oradaki kişi testinize güvenebilirsiniz ama 28 den sonra yine teyit için gelin demişti.araştırmalarımda da vidasta 14ten sonra dönen olmadığını Uçkun lab ın 21 sonrasına %100 garanti verdiğini bildiğimden içim oldukça rahattı.Bugün 25.günüm farenjitim var geçmiyor uzun zamandır.Sigaraya bağlıyorum ama bu sabah ciddi ishal oldum ve konuyu tekrar takmaya başladım.bu sitede 4.nesil testlerin yanlış negatif verme ihtimalleri üzerine bir tablo yapmışlar. 20-21 günde %35 oranında yanlış olur diyor.Bu çok yüksek bir oran.Tekrar endişelenmeye başladım maalesef.hangi bilgiye tutunacağımızı şaşırdık.şimdi 31.günde tekrar vidas olacağım ama korkuyorum.sizin yorumunuz nedir ? Bu arada sitenin linki https://smartsexresource.com/health-providers/calculating-hiv-window-periods

Cevap ( 6 )

  1. Sivaslı
    4 yıl önce

    Doktor odasindan kovdu diyoruz net konusan doktor yok diyorsunuz arkadas bende sizi anlamiyorim adam 7.gunde devlet hastanesinde antijemden yakalanan var diyor.

  2. aaa1326
    4 yıl önce

    Dün 33. Gündü Bursa'da Hiv Duo ultra test oldum 15. Gün ultra ve PCR negatif var. Doktor bir daha gelme dedi. Adam çok net konuştu. Bence senin farenjit durumun psikolojik. Çok takma bir daha testini ol 28 den sonra konuyu kapat derim dostum.

  3. Happiness123
    4 yıl önce

    Ben de mavi de 28.gün olduğumda çok net bir şekilde konuyu kapatın dediler. Sonra gittim 42.günde de olayım dedim. Gerek yok dediler çok ısrar edince yapalım ama yine negatif gelicek dediler. Nitekim de öyle oldu.

  4. Anestezicik
    4 yıl önce

    http://i-base.info/guides/testing/tables-diagrams-and-illustrations Sayfadalki oral sex kısmında (Aşağıdaki) Zero risk kısmında: Receiving oral sex,good oral hyigine, low viral load yazmakta. Burda bahsedilen alıcı için mi risk düşük. Verici konum için durum ne peki?

  5. Sivaslı
    4 yıl önce

    Verici 0 alici dusuk risk.

  6. Sivaslı
    4 yıl önce

    Dogrudur grip bile 2 gunde kendini belli ediyor arkadaslar hiv viral hastalik deli gibi cogaliyor kanka poz alanlarin cogu anti-hiv testinde 50 100 daha fazla oranla bile ciktigi oluyor bir poz arkadasin hikayesini okumustum 22.gun anti-hiv ile almis taniyi yani yok bekliyor yok antikor uretmiyot yok benim antijemim nerde diye birsey yok dun beni odasindan kovan doktor p24 ne biliyormusun dedi evet dedim ha iste 7.gunde gorunmeye basliyor dedi 3 ayda kac test olmussun hala test olmak istiyorsun yapmam dedi yolladi israr ettim hadi kardesim iyi gunler dedi yolladi yapmadi zorlamadim yapmadi !

Cevap yazmak için yapınız.