Arkadaşlar 110.gün hiv negatif ama bugün yaptırdığım testlerde t4 hücrelerimde azalma varmış? Hiv 2 ye yakalanmış olabilir miyim? ‘çok kötüyüm yemin ederim ağlamaktan gözlerim şişti mosmor oldu.Antikor vücudum geç üretiyor olabilir mi lütfen lütfen sadece bilgililer yazsın

Cevap ( 15 )

  1. selinarslan
    4 yıl önce

    arkadaşlar t4 troidmiş.

  2. Sivaslı
    4 yıl önce

    Hayir selin hayir hayir herkesin kan degerinde oynama cikma olur her konuda baska hastaliklara bagli kalitsal olabilir bunlari birseyi kanitlamak birazcik birak sal kendini artik BİR BOKUN YOK ! Senin caninmi sikiliyor heycanmi ariyorsun anlamiyorum yaşin kac bilmiyorum ama bu durumdan once her ne yapiyorsan ona dön .

  3. Selin korkma, testler HIV2 de bakıyor. HIV2 çok çok çok nadir Batı afrika dışında. Seni çok iyi anlıyorum. İçinden geçtiğin cehennemi tanıyorum. 7 aydır ben de sürekli bu lanet durumda yaşıyorum. Ama sakin ol, kendini üzme. Çünkü gerçekten böyle bir ihtimal yok. Yok yani. Sana bunu söyleyen, kendisini buna ikna edemeyen birisi. Ama akıl bize bunun mümkün olmadığını söylüyor. Türkiyede yapılan 3. nesil ve 4. nesil bütün testler HIV1 ve HIV2'ye bakar. Sadece HIV2'nin antijenine bakmazlar ama 3 ay antikor üretimi için yeterli bir süre. Rahat ol. Troid düşüklüğünün de HIV ile bir alakası yok. Korkma. Sakin ol. Yaptırdığın test 3. nesil miydi? Nerede yaptırdın?

  4. selinarslan
    4 yıl önce

    çanakkale devlet hastanesi ab ag testi yaptırdım doktor 4.nesil combo test dedi çok teşekkür ederim arkadaşlar benim içimi rahatlattınız hepinize çok teşekkür ederim

  5. Ab/Ag ibaresini gördüğün anda bil ki o dördüncü nesil testtir. PCR hariç bütün HIV testleri hem HIV1 hem HIV2'ye aynı anda bakar. Korkmana gerek yok. Bu meseleyi unutmaya çalış.

  6. Xruu
    4 yıl önce

    Arkadaşlar hiv vurisu yillarca vücutta gizli kalabilirmi ya oyle birsey mümkün demin bi kadın doğdum hocadan gördüm yasmıştı?

  7. Yok kardeşim öyle bir şey. En fazla senin vücudun antikor üretmez ( ki bu da milyonda bir ihtimaldir) bu durumda da PCR ile tespit edilir. Senin dediğin gibi bir vaka yok dünyada. Sıfır yani.

  8. Sivaslı
    4 yıl önce

    Kimmis o dangalak kadin dogumcu Link atarmisin

  9. Xruu
    4 yıl önce

    Sivaslı var site oraya gir oku istersen saglikuzmanlari.com

  10. Xruu
    4 yıl önce

    Orda sorular sormuşlar hiv testi olanlar beyni sıkım ya kim dedi araştır diye biraz daha iyi gidiyorum diye psikolijk olarak araştırdıkça böyle metinleri görünce dahada psikolim bozuluyor:(?

  11. Xruu
    4 yıl önce

    Hayatımıni 130 günü zehir eti bana yapmadigim test kalmadı konuşmadığım doktor kalmadı hepsite 90 gün son diyor bide bu metin çıktı başıma ya araştırdıkça daha da boşluğa düşüyorum allahım neydi bu günahım nasıl bir hataya düşdüm öyle işin içinde çıkamıyorum:(

  12. Sivaslı
    4 yıl önce

    Bosuna kendini sikiyorsun cok pisman olacak guleceksin bu zamanlarina

  13. hösün4680
    4 yıl önce

    Yıllarca virüsün gizli kalması olayı test yaptırmadığın sürece belli olmaz bir belirti vermez ancak testini yaptırdığında ortaya çıkar anlamında demiş.

  14. Xruu
    4 yıl önce

    Valla kardeşlerim bilmiyorum yaa bu bilgi kirligini de dolayı insan ne güveneceği bilmiyor kii ama size bir şey soyleyimi en güncel bilgi ve güvenirliği kırmızı kurdeliye sitesi diye biliyorum ve ona inanmak istiyorum ve güvenmek ıstiyorum ama artık test filanda olmuycak yeter de bıktım zaten bi hata yaptım ne hallere düşdüm yaa zaten cinselikte bile sogutum artık mk artık tobe.

  15. hösün4680
    4 yıl önce

    O kadar yurt dışında ki alanında bilgili doktorlar 42. Günden sonra kapat derken. Türkiye de ki en kötü enfeksiyon doktoru bile 45 de ol 90 da teyit et kapat derken şimdi tuttun kıçı kırık kadın Doğum uzmanının dediğine mi takıldın? İnsanlar 20. Günlerinde 3. Nesil testen tanı alıyor be. Allah hepsine acil şifa versin, yardım etsin.

Cevap yazmak için yapınız.