Simyacı merhaba. 14.gün hiv duo ultra sonuçları NEGATİF. Allahıma şükür. hepsi negatif. mavilab daki 14. günden sonra dönen 15 yılda bizim lab da dönen olmadı dedi. konuyu kapat dedi. 28.günde de hiv duo ultra ol kontrol amaçlı dedi. Dermatolog ve Zührevi Hastalıklar doktoru arkadaşımda 28 bile gerek yok ama seni tanıyorum için rahat etmeyecek istersen yaptır ama boşuna yaptıracaksın dedi. ALLAHIMA BİNLERCE KERE ŞÜKÜRLER OLSUN. HAYATA GERİ DÖNDÜM. YENİDEN DOĞMUŞ GİBİYİM.

Cevap ( 9 )

  1. Teoman78
    4 yıl önce

    sağol Allah razı olsun. inşallah herkes negatif alır. hayatına devam eder.

  2. Teoman78
    4 yıl önce

    evliveşüpheli sağolasın. inşallah seninde negatif çıkacak. ben artık tövbe ettim. eşimden başkasıyla işim olmaz artık.

  3. Supheliizmir
    4 yıl önce

    Cok sevindim teoman78 inan bir ara cevap vermedin cok endiswlndim darisi basimiza

  4. Teoman78
    4 yıl önce

    negatifse mail atıyorlar. pozitifse arıyorlar gelin diye sanırım. ama ben sonuçlar çıkınca gittim yine de oradaki doktorla konuşmak için.

  5. Teoman78
    4 yıl önce

    suphelizmir inşallah sende de negatif çıkacak. inanıyorum buna.

  6. SS666
    4 yıl önce

    Gozun aydın...

  7. Supheliizmir
    4 yıl önce

    Teoman hocam sen bir daha test yaptircakmisin. Ben persembe gunu 12.gun pcr viral yuk testi yaptirip bir hafta sonrada insallah negatif cikarsa hiv duo ultra yapip kapatmak istiyorum umarim bende senin gibi boyle iyo sonuclar alirim

  8. Teoman78
    4 yıl önce

    3 tane doktor bana gerek yok ama 28 de de hiv duo ol istersen kontrol amaçlı dedi. 28 de de hiv duo ultra olup tamamen hayatımdan çıkaracağım inşallah. Ama çok araştırdım internetten de 14 den sonra dönen bugüne kadar hiç olmamış.

  9. fergie
    4 yıl önce

    beyler p24 atijen ve antikora bakılan test ila 20 gundemı yapılıyor 100 gunde yapılmıyor mu test yani ila 20 gunde mı bu test yapılıyor birşey anlamadım istedğin zaman bu testi yapamıyormusn

Cevap yazmak için yapınız.