Merhaba arkadaşlar yarın devlet hastanesinin enfeksiyon bölümüne gideceğim benim yıllar önceydi ilişki, iliski sonrası hiç belirti yoktu taa ki bu son yaşadığım aylara kadar belirti üstüne belirtiler. .Yarın hangi testi olmalıyım kaç çeşit test var ve hepsi yarın halledilir mi ben tümden temiz kağıdı mi alıp olayı kapatmak istiyorum bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Cevap ( 10 )

  1. Sivaslı
    4 yıl önce

    Enfeksiyon doktoruna gidiyorsun sabah seni kan vermeye yolluyor ogleden sonra sonucu aliyorsun bu kadar Supheli iliskim Oldu Diyorsun o icabina bakar.

  2. hösün4680
    4 yıl önce

    Arkadaşım bu senin Belirtilerin bu hastalık hakkında araştırma yaptıktan sonra ise gönlün rahat olsun psikolojik bir durum. Eğer yıllar önce olduysa yarın devlet hasretinde olacağın tek anti-hiv testi yeterlidir.

  3. blade07
    4 yıl önce

    Çok sağolun cevap için ben şunu demek istedim (kötüyüm) adlı arkadaş bana sperm idrar kültürlerine de baktır demisti onlara nasıl baktiracagim hiv den başka hastalıklar bel soğukluğu gibi hepsi kan alımıyla belli oluyor mu sonuçlanıyor mu yani ?

  4. Bel soğuklugu vs ye de kan alınırken bakıyorlar. Doktora onlardan da şüphe ettiğini söyle bakarlar. Bide ekstradan sperm ve idrar kültürü de olmak istediğini söylersen onlar içinde idrar ve sperm örneği alıyorlar küçük bir kap ta 4 5 gün sonra sonucu çıkıyor. Spermde mikrop var mı yok mu görmüş olursun.

  5. blade07
    4 yıl önce

    @kötüyüm sağol reis ben o ikisini başka zaman yapsam olur mu ?

  6. blade07
    4 yıl önce

    Sperm ve idrar testleri hangi hatasliklari belirliyor mikrop için mi baktiriyoruz?

  7. Evet mikrop için. Ben hiç tahmin etmezdim spermimde mikrop olacağını ama çıktı işte. Varsa gerekli antibiyotik ile o mikroplardan arındırırsın kendini. Sperm sayın düşüp Allah korusun kısırlık vs yapma riski olmaz. Yada sperm kaliten düşmez. Daha sonra yaptırsan da olur. Uygun bir zamanda bir daha gidip onları da ol bir ara

  8. blade07
    4 yıl önce

    Aga çok sağol bilgiler için sanada geçmiş olsun düzeldi mi senin durum ?

  9. Önemli değil. Sağolasin. Ben antibiyotik kullandım. Bir test daha yaptırcam, mikroplar vücuttan atılmış mi diye. Sonucu yazarım siteye. Sanada çok geçmiş olsun

  10. blade07
    4 yıl önce

    Anladım aga tskler

Cevap yazmak için yapınız.