Insallah negatif cikarim arkdaslar ama cok korkuyorum. Aids en erken agiz icinde belirti veriyormus ve benim agzimda pamukcuk cikti 1 aydir fark ettim belki daha onceden cikmistir. Tuylu bide benimki kalin tuylu. Bu ayin sonunda astsubaylik mulakatlarina gidicektim ve tatil felan yapicaktm ama suan psikolojim o kadar kotuki hic birseyden tat almiyorum. Hepimiz tovbe edip Allaha siginalim birdahada boyle bir hataya dusmiyelim. Hayatimda ilk defa oldu ya 5 dk felan surdu korumasiz bulasirsa ne yapicam bilmiyorum. Kolumda lekelrde cikiyor 1 aydir. Hepimizin Allah yardimcisi olsun beyler. Bu mubarek ayda Allahtan af dileyip birdaha boyle bir hataya dusmuyelim.

Cevap ( 8 )

  1. Bıktımm
    7 yıl önce

    Negatif çıkacak inşallah kardeşim dua edicem

  2. necip1233
    7 yıl önce

    Sagol kardesim. Insallah. Devlete gidicem hangi bolume gidicem ve doktora ne diyiyeyim

  3. snowbros
    7 yıl önce

    Insallah negatif gelecektir. Agizda beyazlik pamukcuk gibi seyler google da hiv belirtisi diye geciyor ama uzmanlar bunu belirti olarak kabul etmiyor baska seylerden kaynakli oldugunu dusunuyorlar.

  4. Bıktımm
    7 yıl önce

    enfeksiyon uzmanı yada üroloji galan dahiliyede olur sen birine git olayı tamamen anlat o zaten içini ferahlatır ilk başta korkma bişey çıkmaz şöyle böyle der sonra kan ister alırsın. Negatifi gelirsin :)

  5. snowbros
    7 yıl önce

    cinsel yolla bulasan hastaliklar icin enfeksiyona git pamukcuk icin cildiyeye gorun.

  6. necip1233
    7 yıl önce

    Tamam sagolun

  7. necip1233
    7 yıl önce

    Sonuclar kac gune cikar peki

  8. necip1233
    7 yıl önce

    Bide yarin oruc tutucam test icin bi sikinti olurmu

Cevap yazmak için yapınız.