Arkadaşlar şimdi herkes bu başlığın altına muayene olduğu hastane, doktor ve yaptırdığı testleri yazsın. Doktorunun hangi gün kapatmasını söylediğini yazsın ortak bir tarihe karar verip birlikte hareket edelim. Ben başlıyorum. Diyarbakır Eğitim Araştırma Hastanesi Doçent Doktor Şafak Kaya. Anti hiv kemilüminesans. 72. günde kapat dedi. (85 te devlette oldum orada uzman 6 ay dedi)

Cevap ( 12 )

  1. SS666
    4 yıl önce

    Bakırköy Sadi Konuk Egitim Araştırma 81. Gün ab/ag ANTİ HİV negatif sonuc doktora gitmedim daha..

  2. Mahmutfobi
    4 yıl önce

    110 combi labaratuvar mikrobiyoloji uzmani kapat dedi. 100deki devletteki doktor 6 ay gel dedi

  3. Acilyardımm
    4 yıl önce

    Bulduğum bütün kılavuzlar 90.gün son diyor. İlk doktorum 6.ay dicle üni. Hastanesi 90.son dedi..

  4. sıradanbiri2
    4 yıl önce

    Acilyardım kardeşim Gazi Yaşargil mi iyi yoksa üniversite mi?

  5. Acilyardımm
    4 yıl önce

    Üniversitenin doktorlarıd cihazlarıda daha iyi kardeşim..

  6. sıradanbiri2
    4 yıl önce

    Gazi Yaşargilde abbout architect ti cihaz. Hani 3. nesil olsa bile 72 gayet güzel bir süre. Peki memorial nasıl hocam? Ben 66 da Dicle memorialde Hiv1/2+p24 antijeni testi oldum

  7. Acilyardımm
    4 yıl önce

    Memorial combo kullanıyor diye biliyordum ama antijenede baktırmışsın sorun yok, umarım kapattın yani kapatmalısın artık..

  8. Acilyardımm
    4 yıl önce

    Memorial combo kullanıyor diye biliyordum ama antijenede baktırmışsın sorun yok, umarım kapattın yani kapatmalısın artık..

  9. Sivaslı
    4 yıl önce

    Vidas kacicak olan taniyi engelliyor 4 kat daha ayrintili bakiyor kana kacmasi cok zor 12.gunde yaklanani gordum doktorlarinla genel konusmaniz neydi biraz bahsedermisin 90.gun testine ne diyorlar

  10. Sivaslı
    4 yıl önce

    Evet dostum 22 32 50 64 70 80 100 ama iste dostum burun akintisi 33 yasindayim hic bu kadar uzun surmemisti ateşim yok birseyim yok ökşuruk yok yani grip degil nezle degil sadece burun akiyor abi cok garip yani 4 ay oldu cozemiyorum cozulmuyor.

  11. Sivaslı
    4 yıl önce

    Psikolog gittim ilac verdi baslamasim daha kotu yapiyor dediler abi burun akmasa 2 dk dusunmem islak durmadan selpaklik bir akinti degil hep islak ve cekme istegi.

  12. intihargirisimi
    4 yıl önce

    Psikologun ilac yazma yetkisi yok sen psikiyatrise gitmissindir ve antidepresan kötü yapmaz kesinlikle bunu diyen yalan söyler dogru ilacı bulana kadar psikiyatrisin ilac deniyor ve duzenli kalici etki istiyosan en azbu ilaclari 6 ay kullanman gerekir

Cevap yazmak için yapınız.