Dün devlet hastanesinde olduğum testin sonucu yazmıyor. Giriyorum sadece VDRLRPR nin sonucu yazıyor. Pozitif mi geldi de sonucu yazmamışlar. Zaten elim ayağım tirreyerek ekrana göz ucuyla bakarak açtım sonucu ama hiv testi sonucu yok!! Hastanenin kendi sitesinden girdim. Daha önce de test oldum bu hastane de hepsini bir atıyorlardi.

Cevap ( 14 )

  1. RigorMortis
    4 yıl önce

    Panik yapma dostum.. benimki de geç çıkmıştı... Hastanenin lab. ı ara bilgi veriyorlar. 1 saat sonra çıkacak vs. Gibi.. teker teker çalıştırıp ekliyorlar sisteme..

  2. Sakin ol gardaşm bekle ara bi hastaneyi iyi haberlerini beklioz

  3. Aricam öğlen paydosuna denk geldi beyler. Pozitif olduğunda yazmama durumu oluyor mu?

  4. RigorMortis
    4 yıl önce

    Telefon açıyorlar tekrar kan almamız lazım.. ya da testin tekrarı uygun olur gibi şeyler yazılıyor.

  5. hösün4680
    4 yıl önce

    Hayır pozit çıksaydı doğrulama için diye başlayan bir ibare var o yazıyor olurdu. Sen doktorla görüşmeden hemen paniğe kapılma. Bazen yazmıyorlar bile sadece doktor görebiliyor

  6. Allah kahretmesin ya son zamanlarda yavaş yavaş aklımdan çıkarıyordum bu virüsü. Ben bekleyemicem çıkıp gidiyim hastaneye direkt orda sorarım.

  7. cop3434
    4 yıl önce

    Panik yapma negatifsin bende 10 gün önce test oldum bende hala görünmüyor şahsen gidip doktora sordum Nevai hatta çıktı bile almistim o yüzden rahat ol sadece ordaki kişilerin tık işareti koymayı unutması sonucu görünmüyor

  8. SS666
    4 yıl önce

    Kardeş hastanenin kendi sitesinden lab sonuclarına gir oradan cıkar E NABIZ falan göstermez o testi, dahada çıkmadıysada bekle düşer sisteme korkma, öyle yazmıyor diye poz diye birşey yok..

  9. Acilyardımm
    4 yıl önce

    Hastanenin sitesinden dene, üni hastaneleri e nabıza yansımaz, ayrıca doktorun kesin bilgiyi verecektir zaten sana..

  10. Hastaneden sonuçları aldım şimdi hiv AB ag negatif 0.399 her seferinde daha yüksek de gelse bir oh çekip rahatladım valla.

  11. Acilyardımm
    4 yıl önce

    Referans aralığı 1 dir dostum yüksek ve alçaklığı farketmez negatifsin..

  12. Sivaslı
    4 yıl önce

    Hangi hastaneydi ab ag mi yaziyor

  13. Ab ag bakıyor. Doktorun dediğine göre hıv duo ultra dan farkı yokmuş. Ama referans aralıkları farklı nedense. Hastane Dr sadi konuk Bakırköy. Acilyardim teşekkür ederim hocam

  14. Sivaslı
    4 yıl önce

    Doktor ne dedi baskan baska

Cevap yazmak için yapınız.