10 dakika önce 158.gün elisa sonucunu aldım 0.20 Test olduğum yer şehir hastanesi Laboratuvara inip testin yapıldığı makineyi sordum en yeni makineler dedi. Bu saatten sonra teste değil psikiyatriye gitmek lazım galiba ( önceki testler: 90. gün ve 125.gün elisa)

Cevap ( 15 )

  1. hösün4680
    4 yıl önce

    Belirti yaşıyor musun hala?

  2. hösün4680
    4 yıl önce

    Yaşıyorsan bencede psikolojik yani

  3. hösün4680
    4 yıl önce

    Yaşıyorsan bencede psikolojik yani

  4. Sivaslı
    4 yıl önce

    Dogru psikiyatriye kardesim bu isin sonu yok uyusturucudan beter

  5. Sivaslı
    4 yıl önce

    Doktorla konus sonuc sonrasi yoksa kapatamazsin

  6. tedirginimbn
    4 yıl önce

    Belirtiler var ama bilmiyosun ki hıvden mi yoksa stresten mi Yaklaşık 5 ay oldu bu stresi çekiyorum. Bedenim iyi dayandı bence. Sivaslı doktor kapalı, yaşlı sayılabilecek bir bayandı. Bu bana 6 ay filan der dedim içimden. Danışmadan sonucu alıp çıktım, Laboratuvara indim makineyi sormak için. Türkiye’deki en yeni makineler dedi. Elisa 4. Jenerasyon mu dedim. Kem küm etti, bilmediğini anlayınca üstelemedim. Yeni hastane sonuçta, eski jenerasyon olmaz diye düşünüyorum

  7. Sergio
    4 yıl önce

    Zaten 158.gün test cihazı bile sormana gerek yok. Hiv olsaydı 1.nesil elisa bile yakalardı. Hadi geçmiş olsun gözün aydın ;))

  8. Sivaslı
    4 yıl önce

    Sergio 6 ayi bekliyor gibisin:):)

  9. Sergio
    4 yıl önce

    Yok beklemiyorum yeter kendimi üzüp yiyip bitirdiğim. Eskisi gibi her dakka buraya da girmiyorum. Dile kolay 4 aydır bu siteyle yatıp kalkıyoruz. Aklıma gelince gene giriyorum. Ama eskisi gibi insanlar yok burda simyacı, bertaraf. Siteninde tadı kalmadı. Ben 65.gün test olduğumda çok korkmuştum ama nedense 90 'na gittiğimde rahattım hatta e nabıza falan girip bakmamıştım. Zaten araştırma yapmasam varya bırak testi ,hiv bile aklıma gelmezdi.

  10. Sivaslı
    4 yıl önce

    Daha test olmayi dusunuyormusun kanka ben bu burnu kesip aticam belki kapatirim o zaman :):)

  11. Sergio
    4 yıl önce

    Valla kanka istersen 180 ne beraber gidelim :)) garantinin garantisini almış oluruz :)) şaka maka yok kanka düşünmüyorum ,zaten elinde sonunda bigün bu test karşıma çıkacak ya işe girerken ya evlenirken , Zaten 1 ay sonra ise girecek gibiyim isterlerse yapacam zaten testi.

  12. Sergio
    4 yıl önce

    Bide senin teste gelmene gerek yok, escordu yolla sen, escordla beraber gideriz :))

  13. Sivaslı
    4 yıl önce

    Aynen ya escort 60.gunde temiz cikti ya kanki bu benleyken birsey olmadiginin kanitidir dimi simdi dusunuyorumda 7 tane 4.nesil neden bulamasin sonucta kanimdaki Hepatit b bagisikligini buldu oyle degilmi?

  14. Sergio
    4 yıl önce

    Kanka senin teyitin escord zaten , escord temiz ki sen ilişkiye bile girmedin , Bak inan 1.yıl negatif alan kişinin sonucu seninki kadar garanti değil. Olum escord temiz temiz , daha ne olacak.

  15. Sivaslı
    4 yıl önce

    Evet kanka bide demezki birsey olsa yine gotur teste diye dimi beni ya peki bu burun neden akiyor anlamis degilim ya psikolojik çökusun bana biraktigi mirasmi bu.

Cevap yazmak için yapınız.