Test hakkında bilgi acil

Arkadaşlar şüpheli temastan sonra 8. Günüm test yaptırmak istiyorum verici oral yaptın yaşanan olay bugün bir test yaptırsam en azından fikir alabilir miyim?
6 gün önce 90 okunma Barbar Şikayet

Cevaplar

  1. Sivaslı
    6 gün önce

    Barbar yok simdi yaptirma verici oral risksiz bir iliski turu karsi taraf hiv’miydi?

  2. Barbar
    Barbar | Soru sahibi
    6 gün önce

    Hiö bilgim yok hastalık var mı yok mu diye ihtimalimiz düşük mü yani

  3. Sivaslı
    5 gün önce

    Cok dusuk ihtimal paran varsa 11.gun pcr yaptir kapat

  4. judge5
    judge5 | Uzaklaştırıldı
    5 gün önce

    Oral vericide risk çok düşük tükürüğün hiv için bulaşıcı olmadığı söyleniyor bilimsel olarak. Verici konumda olduğun için normal olarak ilişkiye girdiğin kişinin tükürüğü penisine temas ediyor bunun için risk yok deniliyor risk oluşacak durum sana oral yapan kişinin ağzında kanama olması lazım gözle görülür kan ufak miktar da kan olsa bile tükürüğün içinde yaşayamaz bulaş olacak kadar kan olsa ağzında zaten sana oral yapacak durumda olacağını düşünmüyorum rahat ol. Kafana takılırsa 28. Günden sonra combo test olabilirsin

Cevap Yazmak İçin giriş yapmalısınız

Giriş Yap Üye Ol