Arkadaşlar size durumumu şöyle anlatayım sonra bana kızın. Her gün saçma sapan şeyler yazıyorum farkındayım. Ancak benim durumum çok farklı. Korumasız ve tehlikeli bir temas oldu. 2 hafta sonrasında ağır grip oldum. En son 72 Anti hiv testim var. Şuan ailem benim düğün hazırlıklarımı yapıyor. Ve bir ay içinde görücü usulüyle nişanlanıp İnşallah yaza evlenicem. Ben daha 1 sene olmadı üniversite bitti ve atandım. Herşey yolunda giderken bir anda karşıma çıktı bu. Belki fobiğim ama yaşadığım şehirde böyle bir hastalığa yakalanmak demek ölmekten beter olmak demek. İşimden, çevremden, ailemden, yaşadığım şehirden olurum. İstiyorum ki korkularımı anlayıp destek olun yanımda olun. Yanımda olanlarda oldu. Ben bazen kendimde olamıyorum Ama bazı arkadaşlar bunu bilerek yaptığımı sanıyor.

Cevap ( 7 )

  1. Sergio
    4 yıl önce

    Bak kardeşim sana kızmıyorum ,hatta kimseye kızmıyorum sonuçta normal bir psikolojisi yok bunun. Ve Doğu batı farketmez ,benim ailemde tutucu ,bole bişeyle karşılarına çıksam beni red ederler. Ama şuan ne yapabiliriz dua etmekten başka. Burda farklı bisey yazan olmayacak çoğumuz testleri ezberledik. Kimsenin gözle görülür ağır bir belirtisi yok. Virus yüzünden grip olanlar çok ağır geçiyor gribi ,yataktan kalkamıyorlar. Sen eger virus yuzunden grip geçirmiş olsaydın zaten testinde muhakkak çıkardı. Dün sana söylediğime alınma çünkü bu siteye yeni gelenler oluyor ve gelenlerde olacak bu bitmeyecek adamlar daha test olmamış. Senin onlara destek vermen gerek. Ben 90.gün oldum hala net olarak kafamdan atabilmiş değilim ama buraya yansıtmamaya Çalışıyorum.

  2. Cdemiir
    4 yıl önce

    Boynunda sivilce çıktı mı şeninde veya vücudunda ben var mı

  3. Cdemiir
    4 yıl önce

    Senin hikaye neydi onurda merak ettim aynı durum galiba

  4. sıradanbirii
    4 yıl önce

    Simyacı abi hep yanımda oldun Allah razı olsun. Sergio kusura bakma sanada ters cevap verdim. Psikolojimi anladığınızı biliyorum. Bugün 80. gündeyim önümüzdeki hafta içi herhangi bir günde son kez test yapıp kapatıcam inşallah. Ben durumumu etrafımda kimseye anlatamıyorum. Çünkü kimsenin bilgisi yok. Bilgiyi geçtim birine hiv desem adım çıkar. Sadece bu sayfaya yazabiliyorum. Doktorum bile bu konuda buradakiler kadar bilgili değil. Bana doktorluk yapında demiyorum. Sadece buradaki çoğu arkadaş gibi sorunlarımı anlayan birilerini arıyorum.

  5. sıradanbirii
    4 yıl önce

    cdemir kardeşim boynumda birşey çıkmadı. Sırtımda sivilceler var. Ama onlar hep vardı. Sivilce lekeleri

  6. Cdemiir
    4 yıl önce

    Bende aynı durumdayım kardeş ya simyacı çok moral veriyor diğerleri de içim rahatlıyor böyle yorum okudukça korunmasız ilk defa ilişki yaşadık önüm korkusu da bitirdi beni ya

  7. sıradanbirii
    4 yıl önce

    Kardeş beni ölüm korkutmuyor. Öyle bir hastalığa yakalanmak buralarda ölümden beterdir kardeş.

Cevap yazmak için yapınız.