Arkadaşlar benim bademcikler sürekli şişkin. Gün içerisinde azda olsa arada ağrıyor. İltihaplı değil ama sürekli şişkin. Boğazdan dokununca iki yandada büyümüş halde hissedebiliyorum. Bunun böyle olmasının tıptaki karşılığı nedir? Neden bademcik sürekli şişkin olur?

Cevap ( 9 )

  1. Sergio
    4 yıl önce

    Kardeş sen burayı hastane sandın galiba, ota boka herşeye başlık açıyorsun, doktorun bile kapat dedi neyin peşindesin ?? O kadar test olmaya gidiyorsun ,pekala bademcik içinde gidebilirsin. Burda henüz 1 ayı görmeyenler var ,milletin psikolojisini bozuyorsun. Sen holy i de geçtin.

  2. Sivaslı
    4 yıl önce

    Sergio ben eski ben degilim :) bitti benim olay 80.gordum 90na hic niyetimde yok arkamdan konusmayin :):)

  3. Sergio
    4 yıl önce

    Holy kankam geçmiş olsun, gözün aydın :)) Bırak artık bu siteyi zaten teyitte ettirmişsin :)) Gerçek hayatına dön. Geçen yazını okudum nişanlım terk etti falan yazmışsın, gerçekten üzüldüm senin adına, değmez yani şu site için. Hayatına bak işinden de olma.

  4. Sivaslı
    4 yıl önce

    Kanka sorma cok kapildim gittim bu olaya beni aldi icime vallahi 80 gun yasamasim resmen insh herseyi duzelticem yavas yavas kimetse..

  5. sıradanbirii
    4 yıl önce

    Kardeş site kimsenin babasının malı değil. Ben yazarım istediğimi, isteyen cevap verir. Sen git işine bak

  6. Cdemiir
    4 yıl önce

    İshal oluyor musun arada sende

  7. sajens92
    4 yıl önce

    oglum suna yorum yapan ellerinize yazık ruh hastası bu

  8. sıradanbirii
    4 yıl önce

    Arada ishal oluyorum kardeşim ama stresten kaynaklanıyor galiba

  9. sıradanbirii
    4 yıl önce

    Sejans kardeş. Sana yaz yada yorum yap diyen olmadı. Ben yazarım isteyen cevap verir isteyen vermez. İsteyen okur isteyen okumaz. Sayfada admin var. Uygun görmezde paylaşmaz ve hesabı siler. O yorum yapan ellerine yazık olmasın yorma kendini kardeşşş

Cevap yazmak için yapınız.