Merhaba arkadaşlar; Başlıkta belirttiğim testleri temastan 18. gün sonra yaptırdım.Kültür testleri ile birlikte 15 adet test yaptırdım. Ürolog ile -korktuğumuz bir şey çıkmadı , diye bir görüşme oldu. 90-120 gün neyse artık tekrar yaptırmayı düşünüyorum.Çünkü temastan sonra İYE oldum akabinde baş ağrısı gibi sempomlar devam ediyor. Benim asıl merak ettiğim test yaptırdığım hastanede HIV combo isimli test kullanılıyor.Hem antikorları hemde p24 antijenini saptayabiliyor gibi bir bilgi veriliyor. Bu testin kalitesi veya hassasiyeti ne boyuttadır. Dönme ihtimali nedir.Daha üst seviye testler mevcut mudur Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Cevap ( 7 )

  1. Kardeşi duo ultra hiv 1 .2 ye baktır 45 de çık işin içinden comboda iyi bir test hassas ama en sağlam duoultra vidas

  2. Parislove
    4 yıl önce

    Kacıncı gunundesin ona göre belli oluyor

  3. RigorMortis
    4 yıl önce

    18 de yaptırdım

  4. RigorMortis
    4 yıl önce

    Duo ultra yaşadığım bölgede olmayabilir ama dikkate alıcam. Teşekkürler

  5. Parislove
    4 yıl önce

    18. günde bu yukarıda yazılan anti hiv testi dogru sonuc vermez. Şuan kacıncı gunundesin ona göre bir test önerebilirim.

  6. Mozgu
    4 yıl önce

    Hiv grip degildir, 18 gunde bir test olacagini dusunmuyorum, hiv vucuduna girecek, kulucka evresi gecirecek, virus cogalacak bunlarin gecmesi icin zaman gerekiyor, test suresi icinde bir kavram kargasasi var kimi doktor 6 ay' a kadar uzatabiliyor.

  7. RigorMortis
    4 yıl önce

    42. Gündeyim. Elbette bir kuluçka dönemi var biliyorum. Fakat erken tespit için pencere döneminde p24 Antijen testi yapıyor. Yani bahsettiğiniz kuluçka döneminde HIV e zemin hazırlayan antijenin taraması yapılıyor. Bu test temiz.

Cevap yazmak için yapınız.