Arkadaslar herkese merhaba, bel sogukluğu gibi bir rahatsızlık geçiriyorum ve boynumdaki lenf bezlerinde şişlik var bunlar olunca aklıma direk hiv mi kaptım düşüncesi geldi. Şüpheli ilişkiden 23 gün geçince hiv combo (antikor ve antijen testi), 37 gün sonra is rna-pcr testini yaptırdım ve negatif çıktı daha test yaptırmama gerek varmı? Düşünceleri kafamdan atamıyorum. Hiv değilsem bu belirtiler niye?

Cevap ( 6 )

  1. Sivaslı
    4 yıl önce

    Bel soguklugu tanisi aldinmi? Ve etkileri neler vucuduna merak ettim bir yerse klamidya hiv testini etkiliyor diye okudum gercekten etkilermi bilgisi olan varmi?

  2. Gergin
    4 yıl önce

    Simyacı kardeş 37 pcr den saptanamz demişsin ne demek sitedin orda ayrıca doktorun 28 de ki pcr den kapat demesi ne demek oluyor açıklarmısın

  3. Parislove
    4 yıl önce

    Yani sizce 37. gündeki rna pcr de hiv virüsüm olsa çıkardı dimi?

  4. Parislove
    4 yıl önce

    belirtileri boğaz agrısı,kasıklarda ağrı ve vajinal enfeksiyonlar oluyor (kadınlarda)bel soguklugunun. Bel sogukluğu yapılan hiv testini etkilemiyormuş laboratuvardaki kadına sordum direk.

  5. Parislove
    4 yıl önce

    Simyacı kardeşim laboratuvar 28. günden sonra rna-pcr a yüzde yüze yakın oranda doğruluk payı veriyormuş, 10 günden sonra bakılabilen bir test zaten. Bu laboratuvarın sitesinde de yazıyor dönme ihtimali olsa laboratuvar alıp bunu sitesine koymaz bu riski almaz. Ben bugun son kez combo yaptırıp bu defteri kapatıcam

  6. Parislove
    4 yıl önce

    baska bir yerde baskılayıcı ilaçlar yazmışsın onlar neler oluyor bu arada?

Cevap yazmak için yapınız.