Bir bakar mısınız. Şimdi ben mavilabta 60 hiv duo ultra oldum kapa dediler kapattım. Fakat bana öncesinde alerji ilaci kullanıyor musun dedi hayır dedim. Fakat 3-4 gün kadar egzama kremi kullandım testten önce unutmuşum. Şimdi internetten kreme baktım kortizonluymuş. Sanırım kortizon antikor testlerini etkiliyormuş ve ben 60. Günde olduğum için önemli olan antikor kısmı olması lazim. Bugün mavilab kapalı arayamadım aklımda hiç şüphe kalmaması adına soruyorum. Bu maksimum 3-4 günlük günde 1 sefer ele sürülen kortizonlu alerji kremi kullanımı testimi etkiler mi? Etkilemezse neden sordular? Açıklayabilir misiniz bilen var ise.

Cevap ( 4 )

  1. Acilyardımm
    4 yıl önce

    Senin kullandığın kremdir, kremin kanda olan birşeyi baskılaması çok saçma, ayrıca etkilemez testlerini, merak etme testlerin güvenli, takma bu kadar kafana..

  2. Yok takmıyorum hiç düşünmedim kapat dediklerinden beri. Evet kremdi, sadece 3-4 gün birer kez kullandım kortizonlu ilaç yerine geçmiyor mu bu yani?

  3. Acilyardımm
    4 yıl önce

    Kesinlikle testini etkilemez kardeşim, istersen haftabaşı yanı yarın sor benim versiğim cevapla aynı cevabı vereceklerine adım gibi eminim.

  4. Teşekkürler acilyardım ben çıkayım tekrar buradan. Kötü etkiliyor burası oldukça. Yarın maviyi arayıp sorarım bir de. Görüsürüz

Cevap yazmak için yapınız.