Özellikle yüksek riskli bir maruz kalma durumunuz olmadığı sürece, aşırı test edilmiştir. 14 gündeki negatif RNA testi neredeyse kesinti (yaklaşık% 98-99); ve bu sonucun yanı sıra 28 gündeki negatif antgien-antikor (AgAb, 4. gen) testinin kombinasyonu, HIV'i yakalamadığınızın% 100 kanıtıdır. 36 günlük AgAb testine ihtiyacınız yoktu ve ayrıca negatif olacağından emin olabilirsiniz. Yani evde özgürsün, HIV yaşama şansın yok. Umarım bu bilgi yardımcı olur. Bir şey net değilse bana bildirin. İmza hansfield, bu nasıl iş arkadaş

Cevap ( 16 )

  1. Rsz
    4 yıl önce

    Bireysel testlerin kesinleşmek için belirli zamanları olmasına rağmen, 14 günde negatif RNA ve 28 günde AgAb testi kesindir. Bu forumda genel olarak önerdiğimiz şey budur ve ek testlere, özellikle de tekrar RNA testine karşı tavsiyede bulunabilirdim. Her durumda, artık evinizde özgürsünüz, 36 günlük test sonuçlarını aldığınızda doğrulanacak .--- Burda da 36 diyor, devamlı geliyor

  2. Holydreamz32
    4 yıl önce

    Gonder gelsin hepsini okudum ama yine okuyalim

  3. Rsz
    4 yıl önce

    Diyor ki; belirtiden 2-3 gün sonra yaptıracağınız 4. Nesil test negatifse belirtiler çöp. Ateşin önemine dikkat çekmiş bir de.

  4. Rsz
    4 yıl önce

    Holy sen de yorumla böyle daha güzel oluyor, benim test 4. Nesilse yırttık mı acaba.

  5. Holydreamz32
    4 yıl önce

    Kardes seninde hiv duo Ultra var olmussun yakalardi gunde iyi 42.dede elisa cogu hasta 6.haftasa coktan cikiyor bence hicbirsey cikmicak senden cok cok cok zor goruceksin negatif gelecekyine

  6. Rsz
    4 yıl önce

    4. Hafta yüzde 98, 6. Hafta konuyu bitirir diyor.

  7. Rsz
    4 yıl önce

    Yaptığınız testler zaten% 100 kesinleşmiş HIV'in mono semptomlarınızın kaynağı olmadığından emin. Pek çok laboratuvar, klinik ve doktor 12 haftada test yapılmasını önermeye devam ediyor, ancak bu gerekli değil. Bu tavsiye, eski HIV testlerinden artık kullanılmamaktadır. PEP veya PrEP için HIV ilaçları kullanan kişiler dışında, nadiren HIV'ye maruz kalan 6 ya da daha fazla haftada AgAb testi negatif olan hiç kimse rapor edilmemiştir. İlk sen olmayacaksın. 4 ila 6 hafta arasında tavsiye vermemizin sebebi yeni yayınlanan verilere dayanıyordu. Bunun tekrar değişeceğine inanmak için hiçbir sebep yok. Endişelerinizin sizi gereksiz yere web aramalarına yönelttiği ve birçok endişeli insan gibi, korkularınızı güçlendiren bilgileri seçerek bulduğunuz veya bunlara odaklandığınız izlenimini uyandırıyorum. Buna değmez ve HIV, EBV, vb. İle ilgili web aramayı bırakmanızı öneririm. Endişelenmeden devam etmek için elinden geleni yap. HIV olma ihtimaliniz yoktur. Bunu iyi okuyun...

  8. Rsz
    4 yıl önce

    Soru : Güvenceniz için çok teşekkür ederim. HIV olmadığına ikna oldum ve sen ve Dr. Hook beni birkaç haftadan 12 hafta izine kadar çok zorlayıcı bir durumdan kurtardınız. Ancak HIV testi ile ilgili bir merakla karşılaştım. Bu tamamen ilgi çekici değil, sonuçlarıma olan ilgim gerçek değil. Hook ve 6 haftalık pencere dönemi için bahsettiğiniz çalışma, 50. günden sonra tüm bireylerde antijenin saptanamayacağını belirtir. Antijene bağlanan antikorların antijeni tespit edilemez kılan şey benim anlayışımdır. Öyleyse, antijen 50. günde tümüyle tespit edilemezse, neden tüm "yalnızca antikor" testlerinin bu zamanda pozitif olmasın? Eğer antijen o zaman geçerse, antikor üretimi nedeniyle, tüm testler 3 aydan önce antikoru tespit etmemeli midir? 4. gen kombo testi aslında 50 günden uzun bir test değil mi? Belki de anlayışımı düzeltebilirsin. Tekrar teşekkür ederim. Bir süre internetten uzak durmaya ve bundan devam etmeye yemin ediyorum. Bu forumdaki son sorumun bu olacağını biliyorum. Cevap: Bu harika bir soru ve mantığınız sağlam. Aslında, modern (3. nesil) bağımsız antikor testleri hemen hemen her zaman 6 hafta pozitif. Bu testlerin küçük bir yüzdesini 6 weeis yerine talep eden teknik sorunlardan emin değilim. Ayrıca, p24 antijeninin kanda bulunmadığı da doğrudur (genellikle 2-3 hafta sonra ve muhtemelen hemen hemen her zaman 6-8 hafta). Gerçekten de, bu süreden sonra, performansta herhangi bir fark olup olmadığı ve antikor ile AgAb testleri arasında yorumlanması sonucu çok az şey vardır. AgAb testlerinin önemi, maruziyetten 2-4 hafta sonra yapılan testler içindir; Enfekte olan kişilerin% 100'ünün pozitif olması 6 hafta sürse de, büyük çoğunluğu enfeksiyondan 2-4 hafta sonra, bağımsız Ab testlerinden çok daha hızlı bir şekilde pozitif hale gelir. Tartışmanın yardımcı olmasına sevindim. Kendinize iyi bakın ve güvende kalın.

  9. Rsz
    4 yıl önce

    Eğer bunlar doğruysa bizim drlar , neyse yine de bekleyelim...

  10. Rsz
    4 yıl önce

    3 aylık testlerle ilgili önceki tavsiyeler, öncelikle artık kullanılmayan eski HIV testlerine dayanıyordu. Pek çok doktor, klinik ve halk sağlığı kaynakları 3 aylık tavsiyelerde bulundular çünkü ya yeni testleri anlamıyorlar ya da çok fazla dikkat çekmekten daha uzun aralıklarla hata yapmayı tercih ederek muhafazakar, yasal bir bakış açısına sahipler. Ancak, bilimsel veriler ve en gerçek uzman kaynaklar, standart antijen antikoru (4. nesil, ikili, karma) HIV kan testleri için 6 haftayı desteklemektedir. Bununla birlikte, AgAb testlerinin 2-3 haftada kesin olduğu konusunda hemfikir değilim. AgAb testlerini kandaki virüs için doğrudan testle, yani HIV RNA için PCR ile karıştırdığınızı sanıyorum. Bu testler genellikle 10 gün içinde pozitiftir ve neredeyse 2-3 haftada kesinleşir. Ancak uzmanların çoğu, 4-6 haftada AgAb testini önermektedir.

  11. Rsz
    4 yıl önce

    3. Grip benzeri hastalığınız HIV nedeniyle olsaydı, testleriniz olumlu olurdu. 4. 4. nesil testiniz kesindir. Bu testler, maruz kaldıktan altı haftadan daha sonra herhangi bir zamanda tamamen güvenilirdir. Sonunda, 3 aylık pencere. HIV testleri henüz yeni başlanmaya başladığında, yalnızca HIV antikorları için test yaptılar ve kesin sonuçlar sağlamak için üç ay / 12 haftaya kadar sürdüler. O zamandan beri test performansı düzeldi ve 4. nesil testler hem HIV antijeni hem de HIV antikorları için test yaptılar, maruz kalmadan 4 hafta sonra kişilerin% 99'unda ve 6 haftada herkesin kesin sonuç vermesini sağladılar.

  12. Rsz
    4 yıl önce

    Asıl sorunuza göre: AgAb (4. nesil) HIV kan testleri, son maruz kalmadan 6 hafta veya daha sonra herhangi bir zamanda% 100 kesindir. Bu yüzden eşinizin son cinsel olaydan 7 hafta sonra yaptığı test kesindi. Ek bir test gerekmez.

  13. Rsz
    4 yıl önce

    İlk olarak, bir HIV enfeksiyonuna cevap olarak antikor üretmeyen bir şey yoktur. Bu bir şehir efsanesi. Erken HIV testlerinde, 20 yıl ve daha uzun süre kullanılmayan, böyle bir kaç vaka vardı - o zaman bile nadirdi. HIV bulaşmış insanlar hiçbir zaman antikor üretemezler ve yeni testler onları asla kaçırmaz. İkincisi, antikor testinden daha fazlasına sahipsiniz. İki 4. jenerasyon testi sadece antikor ölçüsü değil aynı zamanda HIV antijeni - yani virüs tarafından üretilen bir proteindir. Üretilmeyen antikorun teorik senaryosunda, antijen bileşeni, diğerlerinden daha güçlü bir şekilde pozitif olacaktır ve bu nedenle test pozitif olabilir. Bu, AgAb (4. gen) testlerinin güzelliği ve neden şimdi rutin oldukları. Son maruz kalmadan 6+ hafta sonra (ve sürenin% 98-99'u, 4 haftadan sonra) HIV'i ASLA kaçırmazlar. Ve RNA testi, antikorun değil virüsün kendisinin başka bir ölçüsüdür. Etkili anti-HIV ilaçları olmadıkça, HIV'li hemen hemen herkes pozitif RNA testine sahiptir.

  14. Rsz müthişsin amk. 24 duo ultra 32-42-51 eğitim araştırmada combo(söylediklerine göre) o zaman kapatayım mı yani

  15. Yüksek riskten kasıt korunmasız vajinal değildir herhalde?

  16. Rsz
    4 yıl önce

    28. De yaptırmış ya, riskin de düşük zaten 36 da yaptırmana gerek yoktu demek istemiş. Riske göre falan test süresi diye bişey yok yani. 28. Gün combo yüzde 98, 42. Gün combo yüzde 100. Combo dediği 4.jenerasyon antijen antikor bakmakta testler. Dünyada 42 den sonra dönen olmamış(prep kullananlar dışında) “merak etmeyin ilk olmayacaksın” diyor.

Cevap yazmak için yapınız.