İyi günler kolay gelsin.21 Nisan Pazar günü bir hayat kadınıyla korunmalı vajinal ve yine korunmalı oral ilişki yaşadım.15 - 20 saniye civarıda öpüşme gerçekleşti.İlişkiden sonra 67.Günde Beşiktaş Sağlıklı Yaşam Merkezinde hem antijene hem antikora bakan parmaktan alınan kan ile 4.Nesil HIV Combo testi oldum.Sonuç negatif.86.Günde Özel Medipol Hastanesinde 4. Nesil ( HIV 1+2 antikor /p24 antijen ) ve Sifiliz Tarama testi oldum.Sonuçlar yine temiz çıktı ve doktorum daha test yaptırmamam gerektiğini söyledi.Ve en son 138. Günde yine Özel Medipol Hastanesinde yine aynı HIV testini ve yanında Hepatit B, Hepatit C , Sifiliz Tarama testleri oldum.Sonuçlar yine temiz çıktı.Sizce daha test olmama gerek var mı ? 6. Ayı beklemeli miyim ? Çıkan negatif sonuçların sayı değerinin bir önemi var mı ? Doktora sorduğumda bir önemi yok dedi.Bir daha test kesinlikle olma dedi.Yurt dışına çıkıcam ve kafamdan silip gitmek istiyorum.6. Ayda tekrar yaptırmama gerek var mı sizce ?

Cevap ( 9 )

  1. Bertaraf
    4 yıl önce

    Geçmiş olsun bundan sonra daha dikkat et kardeşim darısı herkesin başına

  2. Acilyardımm
    4 yıl önce

    6.ay tekrar etmene gerek yok. Testlerin yeterli geçmiş olsun.

  3. Bertaraf
    4 yıl önce

    Hiziracilyardim kardeşim bide sen doktora inanmayıp burdaki fobiklere mi güveniyorsun:) dikkat et seni sivil de polis savci diye arayıp dolandırırlar saka bi yana senin adına gercekten cok mutlu oldum Seninde Kumarin burda Biter.

  4. Eyvallah kardeşim.Ben hayatımda ilk kez böyle bir korku böyle bir kaygı bozukluğu yaşadım.Yaşayan bilir , Allah herkesi kurtarsın bu fobik durumdan.İnsanı intihara kadar sürüklüyor.İşin kötü tarafı bunu biz kendimiz yapıyoruz beynimize bedenimize.Kendi kendimizi hasta ediyoruz.İşin sonunda hepimiz negatif çıkıyoruz kendinize iyi bakın.Ve hep korunun :)

  5. Bertaraf
    4 yıl önce

    Hiziracilyardim şu internet ağzımıza sicdi 5 sene uğraştım 5 kilo veremedim burda 5 günde 5 kilo vermişim pantolon donumuzdan düşüyor sebebi de salak saçma doktorlar ve yanlış bilgiler basından atmaya çalışıyorlar ama karşı tarafın piskolojisini düşünmüyorlar Allah herkesin yardımcısı olsun

  6. Şu kodumun internetini aklımızdan çıkarabilsek hiç bir sorun kalmayacak.Kos koca Uzmanlar kendi ağızıyla söylüyor onlara inanmıyoruz gidiyoruz internetten en eski en kirli bilgileri 2008 den kalma buluyoruz onlara inanıyoruz.İnanmıycaksın ama doktor benimle dalga geçti içerde bizde burda kafayı yiyoruz boş yere

  7. Sergio
    4 yıl önce

    Ne yalan Bende 66 da normal anti hiv oldum ama bi 90 korkusu var. Insanoğlu tedirgin oluyor işte.

  8. Sergio
    4 yıl önce

    Ne yalan söyleyeyim olcakti kafa da allak bullak oldu.

  9. gerekyok
    4 yıl önce

    Kapat konuyu dostum

Cevap yazmak için yapınız.