Merhaba, 33 gün önce şüpheli bir ilişkim oldu, korkumdan yerimde duramıyorum 1 aydır, bugün mavilab'da vidas duos ultra testi oldum, sonuçlarım antihiv 1/2 " 0.06" negatif p24 antijen "0.00" negatif çıktı. Mavilab kapandı doktorlada görüşemiyorum. bu sonuç değişirmi ilerde, güvenilir bir test dediler değişme ihtimali varmı 3. ayda eliza testi yaptırıcam fakat bu testin güvenirliliği daha önce yaptıran varsa çok teşekkür ederim. şuan, lenf bezlerimde şişme var cevaplarınız çok önemli benim için teşekkür ederim.

Cevap ( 10 )

  1. Holydreamz32
    4 yıl önce

    Dostum oldugun test 12. Gunde yakalayan bir testmis oyle duydum bence testine guven ve kafandan at 90.gundede olmak istiyorsan git ol rahatla ama sonucun degistini suana kedar gorulmemis oyle okudum bilgin olsun saygilar

  2. Holydreamz32
    4 yıl önce

    Vajinalmiydi oralmiydi iliskin bu arada?

  3. Carrasco
    4 yıl önce

    Hocam mavilab sana kapatmanı söyleyecek. 90 da istiyorsan test ol ama %99.88 negatifsin. Kurtuldun artık, geçmiş olsun 90. Günde 3.nesil 4. Nesil fark etmez istediğini ol değişmez. 3. Nesil sadece antikora bakıyor,4. Nesil de antikor+antijene bakıyor tek fark bu.

  4. aviator
    4 yıl önce

    Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, Daha öncesinde negatif çıkıcagını bilmeme rağmen eliza testi yaptırmıştım çok takıntılı birisiyim kurdeşen dökecek duruma geldim. Ailem olmadığı için kendi ailemi kuramayacağım duygusu beni mahvediyor. Yinede tekrar 90 günde eliza testi yaptırmayı düşünüyorum. Yaşadığım sürecide mutlaka burada anlatıcam. Tavsiyeleriniz varsa lütfen çekinmeyin yaşanılan tecrübeler mutlaka yardımı olacaktır hem bana hemde okuyacak olan okurlara, teşekkürler.

  5. aviator
    4 yıl önce

    Bu arada ilişkiden sonraki hafta doktora gitmiştim, her ihtimale karşı antibiyotik vermişti, bunu kullanmış olmam süreci yavaşlatma etkisine sahipmidir acaba? -" doktor antibiyotiği farklı bir hastalık varsa önlem olarak vermişti "- teşekkürler

  6. Holydreamz32
    4 yıl önce

    Okuduguma gore kanser tedavisi gormuyorsan hicbir ilac etkilemezmis dostum banada dua et cumartesi test olucam bende aile kurmak istiyorum 2 ay sonra dugunum var insh temiz cikarim saygilar.

  7. Carrasco
    4 yıl önce

    Hiv pozitif bireylerin kullandığı antibiyotikler çok farklı kardeşim,öyle Bi takıntı olmasın, defalarca bu sitede aynı şey soruldu. Hiçbir etkisi olmaz

  8. aviator
    4 yıl önce

    @holydreamz32 Kardeşim bu dünyada tek dileğim böyle bir sıkıntıyı hiçbir insan yaşamasın, ben inan hastalıktan değil aile kuramamaktan korkuyorum. Dualarım seninle umarım sanada banada, herkese ilerdede şimdide hiçbir sıkıntı çıkmadan sağlıklı yaşamaları.

  9. aviator
    4 yıl önce

    Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız @Carrasco

  10. imdat36
    4 yıl önce

    52.gün ve 90.gün anti-hiv yaptırıp kapatın.

Cevap yazmak için yapınız.