Arkadaslar merhaba benim 20. Gunum hayat kadinina oral verici 20 kere pyd aradim ve bana teste gerek yok dediler 2 tane enfeksiyon doktoruna sordum test gerek yok dediler escorta sordum bende hiv yok istersen teste beraber gidelim dedi ve bana fazla korktugumu istersen muhabbet edelim dedi rahatla dedi ve 20 gundur bir belirti yok atesim stabil bogazimda fazla stress ve sigaradan az acıma hissi var sizce test yaptirmalimiyim saygilar.

Cevap ( 7 )

  1. Reabozy
    4 yıl önce

    Oraldan şimdiye kadar hiv bulasmadigini soyluyorlar zAten aramissin ille yaptircam diyosan gunu gelince devlet Hastanesi'nde rahatlamak icin yaptir

  2. Holydreamz32
    4 yıl önce

    Bir gorusu olan yokmu :(

  3. imdat36
    4 yıl önce

    HIV negatif bir kişinin HIV pozitif bir partnerle oral seksten HIV alma olasılığı son derece düşüktür. En riskli olabilecek oral cinsiyet türü ağızdan penise oral cinsiyettir. Ancak risk hala çok düşük ve anal veya vajinal ilişkiye göre çok daha düşüktür. Oral seks yoluyla HIV bulaşma riski düşük olsa da, ağız veya vajinadaki ya da penisteki yaralar, kanayan diş etleri, adet kanıyla oral temas ve cinsel yolla bulaşan diğer hastalıklar dahil olmak üzere birçok faktör bu riski artırabilir. 28.gün özel laboratuarlarda ücretli hiv combo testi yaptırabilir ya da 42 gün bekleyerek devlet hastanelerinde anti-hiv testi yaptırabilirsiniz. 42.Gün %85'e yakın sonuç verir. Amerika Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi(CDC)

  4. Holydreamz32
    4 yıl önce

    Dostum seninde olayin cok ama cok imkansiz sen test oldunmu?

  5. Holydreamz32
    4 yıl önce

    İmdat peki dostum bu dernek bana neden teste gerek yok diyor?

  6. imdat36
    4 yıl önce

    Risk çok düşük çünkü. Bir araştırmada 8000 bin oral ilişkide hiç bulaş olmadığı görülmüş. Yolda yürürken yukarı pencereden kafana saksı düşme ihtimali de var ama biz yine o pencerenin altında yürüyoruz.

  7. Holydreamz32
    4 yıl önce

    Anladim dostum bu kadar onemli bir dernegin her aradigimda bana ayni cevabi vermesi benim icimi rahatlatti acikcasi umarim o kadar sansiz degilimdir ve tarihte ilk olmam. Cogu sitede oral icinde risk vardir diyorlar ama hic oral yol ile kapan kimse olmamis kanitlanamamis bide oral verici daha dusukmus aliciya gore insh allah yuzume bakar be dostum :(

Cevap yazmak için yapınız.