95.GÜN ANTI HIV NEGATIF,BUGÜN 110.GÜN VE SON BİR KEZ ELİSA ANTI HIV TESTİ YAPTIRAYIM DEDİM POZITIF GELDI.DOKTOR DOĞRULAMA İCIN BI TEST DAHA İSTEEI 5 GÜN SONRA CIKACAK DEDI.5 GÜNÜ BEKLEYEMEZDİM. VE ÖZEL LABARATUVAR DA HIV RNA TESTI OLDUM 10 DAKIKA ÖNCE SONUCUM CIKTI VE POZITIF.YARIN DEVLET HASTANESINDE KI ENFEKSIYON DOKTORUMA GIDIP BU TESTİ GÖSTERECEGIM 5 GÜNU BEKLEMEYE GEREK YOK ARTIK.TEDAVIYE BAŞLAMALIYIM. SONUÇ KAGITINI BURAYA RESIM OLARAK YÜKLEMEYE CALISTIM AMA 2 DEFATIR YENIDEN.DENEYİNIZ HATASI VERIYOR.BURDA BOYLE BIR DURUMDAA YALAN KONUŞMAYA GEREK YOK. DEĞER Mİ ? AYLARDIR CEKTIGIMI BEN BILIRIM.ISTEYEN DE BAYDELICI99@GAMAIL ADRESINE MESAJ ATABILIR.ISTEYENE ORADAN SONUC KAGITININ FOTOSUNU ATARIM.BU DA BU SAYFADA SON PAYLASIMIM.BUNDAN SONRA HIVVEAIDS SAYFASINDA OLACAGIM.HOÇCAKALIN.

Cevap ( 16 )

  1. antihivvvv
    4 yıl önce

    https://hizliresim.com burdan yükle sonucunu, tarihide görünsün hadi bekliyoruz.

  2. antihivvvv
    4 yıl önce

    [email protected] at hadi mailime sonucunu.

  3. Emeklifobikk
    4 yıl önce

    RNA Pcr ı öyle şipşak 2 saatte yapan neresi var hocam, en erken sonuç 3 günde çıkıyor.

  4. antihivvvv
    4 yıl önce

    Attim sana mail, hadi sonucunu at bakalim tarihiyle birlikte.

  5. Reabozy
    4 yıl önce

    Adam korunmalı iliskiyle kapan ilk kisi diye tarihe gececek vay be

  6. antihivvvv
    4 yıl önce

    Ayriyeten rna pcr sonucu 2 gün içinde çıkıyor, öyle pat diye çıkan bir test değil.

  7. Kardeşim ben senin sonucunun yalancı negatif olduğunu düşünüyordum şimdi senin yalan söylediğini düşünüyorum. 2 satte Pcr sonucu alamazsın kusura bakma. Ben hangi laboratuvara gittiysem adamlar en az 2-3 gün diyor. Doğru söylemiyorsun. Eğer doğruysa fotoğraf paylaştığın arkadaşlar buraya atsınlar.

  8. antihivvvv
    4 yıl önce

    Arkadaşlar böyle bir e mail adresi yok, adam bizle dassak geçiyor :D buyrun bakın https://hizliresim.com/YdQozz

  9. Antihivvv kardeşim bir de [email protected] mail atabilir misin? Buradaki nicki 909du da belki oraya yanlış yazmıştır. İyice emin olalım istiyorum.

  10. antihivvvv
    4 yıl önce

    Ya arkadaşlar ne diyorum size adamın e maili bile sahte, adama mail attım uyarı geldi bana böyle bir e mail adresi yok diye. Senin hayatın yalan olum, defol git bu siteden, dahada gelme, milletin psikolojisini bozmaya hakkin yok, siktirolgit.

  11. İnanmayın palavra arkadaşlar kendinize yazık etmeyin

  12. Deliricem
    4 yıl önce

    Yok böyle bi adres dalga geçti gerizekalı :)

  13. antihivvvv
    4 yıl önce

    Ya arkadaşlar hadi e mailin sahte oluşunu geçtim rna sonucu gün içinde çıkan bir test değil, ayriyeten bir kişinin bir ilişkiden hem hiv hemde hepatite birlikte yakalanması milyonda bir olucak birşeydir. Siktiredin şunu ya, adminler varsa engellesinler bu ibneyi.

  14. Arkadaşlar birisi de [email protected] a mail atabilir mi? Buraya [email protected] yazmış ama adamın nicki 909la bitiyor. Belki yanlış yazmıştır. İyice emin olalım. Benim fake isimli mail adresim yok. İçimiz iyice ferahlasın. Yapabilir misiniz bunu?

  15. antihivvvv
    4 yıl önce

    O da sahte rahat ol, oyle bi e mail adresi yok https://hizliresim.com/odX1ZX

  16. antihivvvv
    4 yıl önce

    Bir dangalağın yalanı daha deşifre oldu, herkes içini rahat tutsun kanser gibi ağır hastalığın yoksa 90'dan sonra alınan her sonuç kesindir.

Cevap yazmak için yapınız.