Merhaba arkadaşlar,bugün RNA pcr sonucu çıktı.çok şükür ki negatif geldi.artık gönlüm çok rahat.fakat bu 2 hafta çok zor geçti.geçen gün psikolog ile çalışmaya başladım ve kaygı tabanlı panik atak başlangıcı dedi.demek istediğim şu ki saçma sapan ilişki anlayışlarınızdan vazgeçin.kendinizi düşünün karşınızdaki sizi çok seven insanı düşünün.gidin testlerinizi yaptırın ve bu konuyu aklınızda çok büyütmeden kapatın.özellikle simyacı olmak üzere bana burda destek olan herkese çok teşekkür ederim.artık bu siteye girmeyeceğim zira buraya takılırsanız devamlı bakma isteği doğuruyor ve bu hiç sağlıklı değil.haklarınızı helal ediniz.iyi günler..

Cevap ( 7 )

  1. demir123
    4 yıl önce

    1 yıl önceki ilişkim yüzünden test olayım içim rahatlasın diye bu siteye girdim bilgi amaçlı 1-2 konu okuyunca insanı depresyona soktular :) İnsanlar bu siteye girince fobik oluyor yazık gerçekten. Test olmak gibi kesin sonuç veren işlemler varken burda ömür tüketiyorlar.

  2. Rnapcr
    4 yıl önce

    Memorial ama asla orayı tavsiye etmiyorum çok geç çıktı sonuç.biz hem gelişim lab hem mavi lab da gittik.ve bence mavi lab gayet iyi.yaptırcaksan git orda yaptır.pcr 1 günde bile çıkarıyorlarmış.

  3. Deliricem
    4 yıl önce

    Çok sevindim dağa bugün aklıma geldin sinyaciya seni sordum mutluluklar:)

  4. Kardeşim selamlar. Geçmiş olsun. Sen kaçıncı günde rna yaptırdın? Ben 99. Günde yaptırmıştım negatif gelmişti. Sence konuyu kapatmalı mıyım? Aslında konuyu kapatmıştım ama burayı okuyunca yine tribe girdim. Birisinin sonucu 110. Günde dönüyor falan. Sen kaçıncı günde yaptırdın Rna bir de ne kadar ödedin?

  5. Rnapcr
    4 yıl önce

    Sevgili simyacı ve deliricemm hayatımdaki ilk sanal arkadaşlarımsınız ve bana gerçekten çok iyi geldiniz.belki bi gün yolumuz kesişir farketmeden :) kendinize iyi bakın.hoşçakalın

  6. Rnapcr
    4 yıl önce

    Kapat arkadaşım 100 gündür hiv olsan o kadar teste çıkardı.konuyu da burayıda kapat.akıl sağlığın daha önemli.

  7. @rnapcr kardeşim 2. Haftada mı oldun testi

Cevap yazmak için yapınız.