Arkadaslar merhaba bazı onceki yillardaki sorulara baktim oral verici icin test olun risk var diyorlar ama 40 yillik dernek ve doktorlar teste gerek yok diyor kime inanicaz.

Cevap ( 8 )

  1. Carrasco
    4 yıl önce

    Kardeşim test olmana gerek yok da bu düşünceyi kafandan nasıl atabilirsin sen ona bak bence. Ki test olmak da zor bir şey değil.. Bu düşünceyi kafandan atamıyorsan test ol yani. Kimse sana bundan başka bir şey diyemez

  2. Holydreamz32
    4 yıl önce

    21.gun 4. Nesil test yetermi?

  3. imdat36
    4 yıl önce

    teste neden para veriyorsun? İlişkin çok az riskli. Yani oraldan bulaş olması için bir sürü etkenin bir araya gelmesi lazım. Tükürükte hiv'i yok eden yüksek miktarda ph var. Pozitif bir kadının ağzında açık yara, yani bildiğin bir bıçakla filan kesilmiş olması lazım. Aft gibi yaralardan hiv bulaşmaz. Paranı boşa harcama 50.günü bekle antihiv elisa yaptır.

  4. Holydreamz32
    4 yıl önce

    28e cekemem cunku nisanlimla sadece onumuzdeki haftasonu gorusmucez o çakozlamadan 21. Gunde halletmem lazim icimin rahatlamasi icin 21.gunde mavi laba gidicem 4.nesil yaptircam bu makina 12.gunde yakalayan makinaymis zaten birsey olsa yakalar diye dusunuyorum

  5. imdat36
    4 yıl önce

    Combo testi en erken 18 en geç 34 günde yakalıyor. Ama combo ne çıkarsa çıksın yine 42.gün anti-hiv elisa yaptırman gerekecek. Yani combo testler sadece ön test diye geçiyor. Asıl test anti-hiv elisa diyecem bana çullanacaklar :)

  6. Holydreamz32
    4 yıl önce

    Kardesim ben nisanlimdan kaciyorum 42 gun nasil saklayacam :( 21 den donen yok diye duydum :(

  7. imdat36
    4 yıl önce

    Ya bak dostum senin riskin az. Oral çünkü. Parana yazık.

  8. Holydreamz32
    4 yıl önce

    Evet boyle birsey olsa ilk sen olursun diyecek kadar risk az ama bu okb yokmu korku yokmu ya olursa korkusu:(

Cevap yazmak için yapınız.