merhaba bi konu hakkında. danışcaktım . ilişkiden sonra ki 56. günde özel laboratuvarda Anti Hiv Duo + p24 Ag testim 0.290 negatif gelmişti. Geçen hafta salı günü 77. günümde twkrardan aynı labaratuvarda aynı testi oldum . O da 0,25 negatif gelmişti. Ama 56. gün sonucum e-nabıza işlenmesine rağmen 77.gün sonucum 1 haftadır işlenmiyor e nabıza . elimde kağıt olaram dökümü var ama e nabıza düşmemesi beni kuşkulandırıyor. bir sorun olmaz değil mi ?

Cevap ( 8 )

  1. O e nabuzun ben amk. Bana çile çektirmıstı senın gibi kuskulanmıstım. Kendı kafalarına göre takılıyorlar onlar merak etme. Yarın obur gun oldugun testı de sılerler e nabızdan endıselenme. Herkesın bazı testlerını yukluyolar bazılarını yuklememezlık yapıyolar. Genelde de bi sure sonra e nabızdan hıv testlerını sılıyorlar. E nabıza takılma sakın herkese bunu yapıyorlar. Ve muhatap alacagın bırı yok e nabızda. Hastanenın sıtesınde testlerın duruyor merak etme. E nabuz kafasına göre testını de sılebılır sakın takma.

  2. em9595
    4 yıl önce

    çarşamba günü 85. günüm ve tekrardan test için kan vericem . 77 negatif ama sürekli içimde bir kuşku var dönecekmiş gibi korkuyorum. hakkınızı helal edin . inşallah bişey çıkmayacak

  3. Merak etme bısı cıkmıcak testlerın saglam

  4. em9595
    4 yıl önce

    inşallah Allahımdan tek isteğim bu . Başka birşey istemiyorum. Bir hata yaptım . Ettiğim tövbeleri kabul eder inşallah .:(

  5. antihivvvv
    4 yıl önce

    Arkadaşım eğer şüpheli bir durum olsa zaten seni birkaç gün içinde arıyorlar gel ikinci kan ver diye rahat ol, dolayisiyla e nabiza yüklemişler yüklememişler önemi yok.

  6. antihivvvv
    4 yıl önce

    Ayriyeten bu saatten sonra sonucunun dönmesi çok zor, negatifsin kabullen.

  7. em9595
    4 yıl önce

    şu beyin nasıl bir organ vay canına insana öyle güzel oyunlar oynuyo ki

  8. Şüpheci Adam
    4 yıl önce

    Dostum eline negatif diye kağıt verdilerse negatiftir. O riske giremezler adamı bitirirler yoksa.

Cevap yazmak için yapınız.