Arkadaşlar 22. Gun hiv Kemiluminesans benzeri test oldum negatif gelmisti ama burdaki arkadaslar erken oldugumu soylemislerdi bugun 43. Gün ayak bileklerimin üstünde ve boyun damarimin ustunde vede omzumun altinda sinek ısırığı gibi bir şeyler var ve cok kasiniyor hivle bir baglantisi varmidir ve dedigim gibi 43. Gun bugun yeni bir test olayimmi yada biraz daha bekleyeyimmi?

Cevap ( 6 )

  1. Dom34
    4 yıl önce

    Bence ol 22.de olduğun testin bir önemi yok çünkü normal elisa testi olmuşsun ( ANTİKOR ) bakan testi 42. Gün 6 hafta oluyor... yani tam anlamıyla elisa testlerin odakladığı zaman diyebilirim ama sen 42 de olsan dahi 90 da son bir kez daha tekrarlatıcaksın çünkü araştırıp ve önerilen de o yarın test ol devlet hastanesinde büyük ölçüdeki sonucun netliği çıkar... KARŞINDAKİNİN HİV+ olduğuna eminmisin ? Korunmasız mıydı ilişkin ?

  2. albatros33
    4 yıl önce

    43.gün ol bence. Çok iyi bir gün 43.gün. Aslında 3.nesil testler 3.haftadan sonra doğru sonuç verir diyor dünya sağlık örgütü.

  3. takmayin_artik
    4 yıl önce

    Hiv duo ol kapat konuyu. Anti hiv için doktorlar üç ay diyor bazı psikopatlar 6 ay diyor. Hiv duo ultra 21. günden itibaren yakalıyor. Çok hassas bir test, şöyle örnek vereyim. Rahat anlaşılması için rakamları sallıyorum. 1 ml kanında 50 tane virüs olacak şekilde virüs çoğalınca anti hiv tespit edebiliyor, 50 tane virüsün oluşması için gereken süre 45 gün. sen otuzlu günlerde test oluyorsun ama tespit edemiyor. Hiv duo ise 1ml kanda sadece 10 tane hiv virüsü olsa bile tespit ediyor, 10 virüsün oluşması için gereken sürede 14 gün. yani sen 14. günden sonra hiv duo olursan her türkü bulur, bulmuyorsa bişey yok demek. TEKRAR BELİRTİYORUM YUKARDAKİ DEĞERLERİ ANLAŞILMASI KOLAY OLSUN DİYE ÖYLESİNE YAZDIM. 21. günü geçmişsin hiv duo ol rahatla bidaha da hivi takma kafaya. ben 14 de duo oldum negatif, 28 de oldum negatif 90 da anti hiv oldum negatif. Bidaha olmadım olmayacağımda

  4. Beyler adama yanlıs bılgı vermeyın lütfen. Antı hıv yazan test ılla sadece antıkor olcuor anlamına gelmıyor. 4 cu nesılde antıjen de olmustur mutlaka. Labaratuvarı arayıp bılgı alması gerek. Bız gotumu yırttık bı ton şey yazdık bosa yazmısız. Devlet hastanesınde elısa testı 4 cu nesılse antıjende olcuyor. Ve artık devlet hastanelerının cogunun cogunda 4 cu nesıl var.

  5. takmayin_artik
    4 yıl önce

    bozulanpsikoloji, ben 90 da devlette anti hiv olurken özellikle sordum. doktor antihiv klasik testtir sadece antikora bakar. zaten 90. günde antijen artık hiv duo bile olsa çıkmaz dedi. hiv ve aids nokta bet sitesine girin bakın ordada testler hakkında detaylı bilgi var. 4. nesil test demek hem antikor hem antijen aynı anda bakan test demek. anti hiv denilen test sadece antikor bakıyor.

  6. Kardesım bak benı anlıyorsun dımı ? Doktorlar hastanelerındekı testlerın kacıncı nesıl oldugunu bılmıyorlar. Cogu bılmıyor. Zaten bılmedıgı ıcın 6 ay dıyor adam cunku yaptıgı testı 3 cu nesıl sanıyor. Labaratuvarı arayıp bılgı almak lazım. Ayrıca antıjen kaybolmuyor burada bın tane doktorun paylasımı yapıldı. Soru cevap yayınlandı ss ler atıldı.

Cevap yazmak için yapınız.